Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
rood 1

Autonomie en Participatie van Chronisch Zieken

Het lectoraat Autonomie en Participatie van mensen met een chronische ziekte voert activiteiten uit die ertoe bijdragen dat mensen met een chronische ziekte of kwetsbare ouderen het leven kunnen leiden dat ze graag willen leiden.

"We zijn bij het lectoraat wetenschappelijke doeners. Onderzoeken doen we netjes volgens de regels van de kunst, maar de praktijk moet er behoefte aan hebben, anders doen we het niet."

De onderzoeksvragen zijn interessant en relevant voor het werkveld. Docenten van Zuyd Hogeschool voeren samen met zorgprofessionals uit de praktijk het onderzoek uit. Cliënten worden hier zoveel mogelijk bij betrokken. De resultaten van het onderzoek worden meteen gebruikt in de dagelijkse zorg en in het onderwijs van de gezondheidszorgopleidingen van Zuyd Hogeschool: logopedie, ergotherapie, fysiotherapiebiometrie en verpleegkunde

U kunt meer informatie lezen op de website van de faculteit Gezondheidszorg.

 

 Volg ons ook op Linked-In.

 

 

Nieuwe lectoren benoemd

Per 1 januari 2017 is Susy Braun benoemd als lector Voeding, Leefstijl en bewegen (lees meer). Erik van Rossum als lector Wijkgerichte Zorg (lees meer). Ramon Daniëls is benoemd als lector Ondersteunende Technologie in de Zorg (lees meer).

Contact

Lectoraat Autonomie en Participatie Chronisch Zieken
Nieuw Eyckholt 300
6419 DJ Heerlen

Lector: Sandra Beurskens
E lectoraat-ap@zuyd.nl
T +31 (0)45 400 63 78