Voor bedrijven
Vacatures en bijbanen

Vacatures en bijbanen

Zoekt u mensen die uw team met een frisse blik versterken? Iemand die afstudeert met een goede hbo-kwalificatie? Of iemand die net al iets langer is afgestudeerd, enkele jaren ervaring heeft en inmiddels toe is aan een volgende stap in zijn carrière? U kunt bij ons uw vacature melden of uw organisatie of bedrijf aanmelden voor traineeships.

Vacature melden

Hoe werkt het? 
U meldt uw vacature aan via het formulier. Na registratie ontvangt u een bevestiging. We beoordelen of de vacature geschikt is voor onze studenten of onze alumni en plaatsen deze op onze intranetpagina 'Career Services'. Deze is toegankelijk voor alle 15.000 studenten van Zuyd. Ze kunnen daar hun stageopdrachten, opdrachten voor andere studieonderdelen, banen en bijbanen vinden.

Verlenging 
Uw vacature plaatsen we voor de duur van één maand. U ontvangt vijf werkdagen voor het verstrijken van de einddatum een bericht dat uw vacature verwijderd zal worden. U kunt dan aangeven of u uw vacaturevermelding met één maand wilt verlengen.

Meld uw vacature aan

Wilt u uw vacature of bijbaan onder de aandacht brengen van onze studenten of alumni?

Meld uw vacature aan

Trainee in uw bedrijf

Medewerkers met werkervaring die een carrièreswitch willen of moeten maken, kunnen in de vorm van een consultancyopdracht voor u aan de slag via het programma GRIP op werk (Zuyd Professional).