Over Zuyd

Over Zuyd

Zuyd Hogeschool

Zuyd Hogeschool is een ambitieuze hogeschool in het hart van Europa met drie kernactiviteiten: onderwijs voor studenten, onderzoek voor bedrijven en instellingen, en trainingen en opleidingen voor professionals. Sinds jaar en dag staan diverse opleidingen van ons in de top van de keuzegidsen. Dit komt onder andere door de persoonlijke aandacht voor onze studenten en onze relatieve kleinschaligheid. Bovendien werken wij over de grenzen van vakgebieden heen intensief samen met bedrijven, (kennis)instellingen en overheden. Dit, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het in de 21e eeuw niet alleen om kennis gaat, maar ook om het vermogen die kennis in praktijk toe te passen.

Met 14.000 studenten, circa 50 bachelor-, master en Associate degree-opleidingen, 12 vestigingen in 3 steden, ruim 30 lectoraten, gemiddeld 7.000 stages en 2.500 afstudeerprojecten per jaar, én met een voorgeschiedenis die ruim 200 jaar teruggaat, is Zuyd sterk verankerd in Limburg en de Euregio Maas-Rijn. Hiermee leveren we een belangrijke bijdrage aan de economische en maatschappelijke ontwikkelagenda van deze regio.

Meer weten over Zuyd?

Op zoek naar informatie over onze organisatie, kengetallen en jaarverslag?

Informatie over Zuyd

Werken bij Zuyd

Ben jij een talentvolle professional die wil werken in onze ambitieuze organisatie? Kijk dan op werkenbijzuyd.nl of wij een passende mogelijkheid voor je hebben. Je kunt ook je gegevens achterlaten in een open sollicitatie.

Naar werkenbijzuyd.nl

Agenda

Zuyd organiseert jaarlijks vele evenementen waar partners en bedrijven welkom zijn. Naast deze Zuydbrede evenementen zijn er ook nog diverse evenementem vam onderdelen van Zuyd, zoals de installatie van een lector een symposium of het afscheid van een collega.

Bekijk de agenda