Over Zuyd
Over Zuyd

Zuyd Hogeschool

Zuyd draagt bij aan de ontwikkeling van professies en onze regio. Samen met onze omgeving ontwikkelen we nieuwe inzichten en oplossingen voor toekomstige en huidige professionals. We nemen daarin een voortrekkersrol, zijn alleen tevreden met het beste.

Onze medewerkers werken aan drie kerntaken: we leiden vijftienduizend toekomstige professionals op in vijftig bachelor- en masterprogramma’s, ontwikkelen trainingen en opleidingen voor professionals en voeren onderzoek uit in opdracht van bedrijven en instellingen.

Meer weten over Zuyd?

Op zoek naar informatie over onze organisatie, kengetallen en jaarverslag?

Informatie over Zuyd

Werken bij Zuyd

Ben jij een talentvolle professional die wil werken in onze ambitieuze organisatie? Kijk dan op werkenbijzuyd.nl of wij een passende mogelijkheid voor je hebben. Je kunt ook je gegevens achterlaten in een open sollicitatie.

Naar werkenbijzuyd.nl

Agenda

Zuyd organiseert jaarlijks vele evenementen waar partners en bedrijven welkom zijn. Naast deze Zuydbrede evenementen zijn er ook nog diverse evenementem vam onderdelen van Zuyd, zoals de installatie van een lector een symposium of het afscheid van een collega.

Bekijk de agenda