Alumni
Alumni van Zuyd

Alumni

Ben je afgestudeerd en wil je graag in contact blijven met je opleiding en studiegenoten? Kijk snel bij je opleiding in het overzicht onderaan deze pagina. Daar vind je de social media die jouw opleiding gebruikt om je op de hoogte te houden van nieuws, activiteiten, vacatures, vervolgopleidingen en oproepen. En kun je (opnieuw) contact leggen met je collega-studenten. Wil je actief betrokken worden bij de opleiding, bijvoorbeeld wil je gastcolleges geven of meedenken over het curriculum, neem dan contact op met de alumni coördinator van jouw opleiding.

LinkedIn voor Zuyd Alumni

Op de LinkedIn pagina voor alle alumni van Zuyd vind je vacatures, oproepen voor trainees en werkstudenten, berichten over interessante cursussen of workshops en ander nieuws.

Download je diploma uittreksel

Heb je een digitaal uittreksel van je diploma nodig omdat je bijvoorbeeld gaat solliciteren? Op de site van DUO kun je gratis diploma uittreksels downloaden. 

Werken of verder studeren in het buitenland

Ga je werken of verder studeren in het buitenland? Dan is je diploma niet automatisch geldig over de grens. En het schooltype dat je hebt gevolgd, bestaat misschien niet in het land van bestemming.

Voor werk of studie in het buitenland heb je vaak een gelegaliseerd diploma nodig. Of een ander gelegaliseerd opleidingsdocument, bijvoorbeeld jouw cijferlijst. Met een legalisatie weten de instanties in het buitenland dat jouw opleidingsdocumenten echt en erkend zijn. Je kunt je document bij DUO laten legaliseren. Voor meer info kun je de website van DUO raadplegen.

Zoek je opleiding

In onderstaande lijst vind je per opleiding contactgegevens en andere informatie die voor jou als alumnus interessant is.

 • Accountancy

  Onder alumni verstaan wij oud-studenten die met een diploma aan de (voormalige) HEAO zijn afgestudeerd. 
  De HEAO is in 1967 ontstaan en vanaf 1970 hebben wij de eerste alumni afgeleverd. De schatting van het totaal aantal afgestudeerden tot nu toe loopt tegen de 10.000! Hopelijk zullen veel van hen de weg naar Zuyd vinden en zich aanmelden voor het alumnibestand!

  Waarom deze alumnisite en wat kun je hier vinden? 
  De natuurlijke band die er is tussen de alumnus en zijn/haar Hogeschool is overduidelijk. Als alumnus heb je er belang bij dat de opleiding van herkomst goed aangeschreven blijft en dat je aanvullende scholings- en contactmogelijkheden ten volle kunt blijven benutten. De opleiding en hogeschool hebben er baat bij om via de alumni voeling te houden met ontwikkelingen in de relevante beroepspraktijk. 

  Contact 
  Contact is er altijd al geweest. Bij stages en in toenemende mate ook rond studieonderdelen (thema’s) komen we elkaar vaak tegen. We maken afspraken, plannen projecten, proberen van elkaar te leren en elkaars belangen te bevorderen. En last but not least, we praten bij over de ontwikkelingen in carrière, beroep, en onderwijs. Een en ander gebeurt dan in de sfeer die stamt uit de studieperiode aan de HEAO, een sfeer van nauwe betrokkenheid en korte lijnen, die we blijvend in ere houden.

  Elkaar terugvinden 
  Ook is gebleken dat de alumni zelf er behoefte aan hebben om elkaar weer terug te vinden. Om persoonlijke redenen maar zeker ook om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. We nodigen je uit om je aan te melden voor de besloten LinkedIn groep Alumni Bedrijfseconmie en Accountancy Hogeschool Zuyd. In ieder geval tot ziens op het web!

  Wellicht heb je nog contact met oud-studiegenoten. Natuurlijk stellen we het op prijs als je ook hen wilt attenderen op deze site. Ik hoor graag jullie reacties!

  Nathalie Mertens
  E nathalie.mertens@zuyd.nl

  Interessante sites (in Dutch)
  www.hestus.nl/ (HESTUS - site, studentenvereniging HEAO) 
  https://financieel-management.nl/ 
  https://www.accountancynieuws.nl/  
  https://www.belastingopleiding.nl/  - Opleiding Fiscaal Adviseur ism Fiscaal Studie- en Documentatiecentrum 
  https://www.fagro.nl/ een interim- en adviesbureau voor het functiegebied finance & control

 • Applied Science

  Oude opleidingen:

  • Biologie en Medisch Laboratorium Onderzoek 
  • Chemie 
  • Chemische Technologie

  Alumni
  Als alumnus heb je er belang bij dat de opleiding van herkomst goed aangeschreven blijft en dat je aanvullende scholings- en contactmogelijkheden ten volle kunt blijven benutten. De opleiding en hogeschool hebben er baat bij om het vanzelfsprekende potentieel van de eigen alumni te gebruiken om voeling te houden met ontwikkelingen in de beroepspraktijk.

  Dat doen we dan ook al sinds jaren intensief. Bij werkveldcontacten rond stages en in toenemende mate ook rond studieonderdelen (thema’s) komen we elkaar vaak tegen. We maken afspraken, plannen projecten, proberen van elkaar te leren en elkaars belangen te bevorderen. En last but not least, we praten bij over de ontwikkelingen in carrière, beroep, en onderwijs. Een en ander gebeurt dan in de sfeer die stamt uit de studieperiode aan de hogeschool, een sfeer van nauwe betrokkenheid en korte lijnen, die we blijvend in ere houden. Word lid van onze alumni LinkedIn groep Zuyd Bèta BML/Chemie/Chemische Technologie.

  Wellicht heb je nog contact met oud-studiegenoten. Natuurlijk stellen we het op prijs als je ook hen wilt attenderen op deze site.

 • Autonome Beeldende Kunst

  Na de studie kun je contact houden met je opleiding. Blijf op de hoogte van vacatures, ontwikkelingen in het beroep en de carrière van je klasgenoten.

  Tijdens je studie kun je lid worden van de besloten MAFAD Facebook groep. Als alumnus blijf je deel uitmaken van deze community. We houden je hierin op de hoogte van events, nieuws en vacatures uit je vakgebied.
  Ook is er een LinkedIn groep voor alle alumni van Zuyd.

  Maastricht Academy of Fine Arts and Design
  Herdenkingsplein 12
  6211 PW Maastricht
  T +31 (0)43 34 66 70
  E finearts-and-design@zuyd.nl 

 • Built Environment

  Eerdere opleidingen: Bouwkunde - Bouwmanagement - Bouwtechnische Bedrijfskunde - Civiel Management - Civiele Techniek

  De huidige opleiding Built Environment heeft 3 richtingen: Bouwkunde - Civiele Techniek - Ruimtelijke Ontwikkeling

  De opleiding houdt graag contact met haar alumni. Zo houden wij voeling met ontwikkelingen in de beroepspraktijk. Wij praten graag met je over stagemogelijkheden en over onderwijsthema’s. We maken afspraken, plannen projecten, proberen van elkaar te leren en elkaars belangen te bevorderen. Ook praten we graag bij over de ontwikkelingen in carrière, beroep, en onderwijs. 

  Jij kunt via ons alumni netwerk je studiegenoten terugvinden. Ook heb je een kort lijntje naar onze scholingsactiviteiten. Word daarom lid van onze LinkedIn groepen Built Environment Zuyd en Zuyd alumni Built Environment. Heb je contact met oud-studiegenoten? Wij vinden het fijn als je hen wijst op deze groepen.

 • Business Studies (People and Business Management)

  Eerdere opleidingen:

  • People and Business Management
  • Personeel en Arbeid
  • Management Economie en Recht
  • Management in Zorg en Dienstverlening.

  LinkedIn group
  Graag willen we contact met je houden via de LinkedIn groep Alumni People and Business Management. Zowel alumni als organisaties uit het werkveld kunnen lid worden met als doel om op de hoogte te blijven van nieuwe activiteiten, vervolgopleidingen, documenten delen, discussies starten, vacatures plaatsen en carrières van medealumni volgen. Misschien heb je nog contact met oud-studiegenoten, dan stellen we het op prijs als je ook hen wilt attenderen op deze groep. 

  Waarom lid worden?
  Als afgestudeerde kun je betrokken worden bij (sollicitatie)trainingen, gastcolleges, bedrijfsbezoeken, stages, minoren, werkveldbijeenkomsten etc. Ook zijn alumni teruggekeerd naar Sittard als docent, projectcoach, studieloopbaanbegeleider etc. We proberen van elkaar te leren en elkaar tot dienst te zijn. En ook praten we elkaar bij over de ontwikkelingen in carrière, beroep, en onderwijs. Ook hebben alumni behoefte aan om elkaar weer terug te vinden. Om persoonlijke redenen, maar zeker ook om te netwerken en ervaringen uit te wisselen.

  Contact
  Anne-Marie Sommer, 
  alumni coördinator 
  anne-marie.sommer@zuyd.nl

 • Commerciële Economie

  Eerdere studies:

  • Commercieel Management
  • Food and Business
  • Small Business and Retail Management

  Neem contact op met Mark Bertrand (mark.bertrand@zuyd.nl) als je lid wilt worden van de alumnivereniging van Commerciële Economie. Kijk op LinkedIn Alumni Commerciële Economie Zuyd Hogeschool.

 • Communication and Multimedia Design

  Na de studie kun je contact houden met je opleiding via de alumnivereniging. Blijf op de hoogte van vacatures, ontwikkelingen in het beroep en de carrière van je klasgenoten. Ook is er een LinkedIn groep voor alle alumni van Zuyd.

  Tijdens je studie word je lid van de besloten MAMDT Facebook groep. Als alumnus blijf je deel uit maken van deze community. We houden je hierin op de hoogte van events en nieuws en vacatures uit je vakgebied.

 • Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

  De opleiding heeft graag contact met afgestudeerden, alumni genoemd. Zo nodigen wij regelmatig alumni uit voor het geven van workshops, masterclasses of lectures. Ook helpen alumni bij de organisatie en uitvoering van projectonderwijs, tijdens Open Dagen en nemen ze als spreker of bezoeker deel aan Symposia Innovatie in Kunst. 
   

  Johannes Itten Alumni Academy for Innovation in Art Education
  Secretariaat Fine Art and Design in Education
  Postbus 531, 6200 AM Maastricht
  Herdenkingsplein 12, 6211 PW Maastricht
  docentbeeldendekunst@zuyd.nl
  043 - 346 63 55

 • Docent Muziek

  Alumninetwerk
  Help elkaar als vakexperts door interessante links of vacatures door te geven aan de alumni coördinator. 

  Diploma
  Hulp nodig bij het gelijkstellen van je Nederlandse diploma in België? Vul het aanvraagformulier in. Voor vragen kun je mailen naar Leentje Clijsters.

  Bibliotheekgebruik 
  Wist je dat je als afgestudeerde toch nog gebruik kunt maken van de bibliotheek van het Conservatorium? Voor een kleine jaarlijkse bijdrage kun je weer volop muziek lenen. Loop eens binnen in de bibliotheek.

  Leentje Clijsters 
  Alumni coördinator Conservatorium Maastricht

 • Engineering

  Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen, projecten en interessante evenementen van de opleiding Engineering? Volg dan onze social media kanalen:

  Wil je in contact blijven met elkaar? Dan kun je lid worden van de LinkedIn groep, voor alumni en bedrijven om activiteiten, vacatures of interessante ontwikkelingen in het werkveld met elkaar te delen.

  Contact
  E  engineering@zuyd.nl 

 • Ergotherapie

  Alumni Ergotherapie
  De opleiding Ergotherapie bestaat sinds 1970 en vanaf 1974 hebben wij dus de eerste alumni afgeleverd. Er is speciaal voor alumni van Ergotherapie een Facebook pagina. Via deze Facebookpagina kun je eenvoudig contact leggen met collega's. Er worden vacatures geplaatst door de alumni coördinator, maar dit kan ook door alumni zelf. Verder worden er ook congressen en cursussen weergegeven. Wil je als alumnus op de hoogte gehouden worden van activiteiten voor alumni die door de opleiding Ergotherapie worden georganiseerd? Meld je dan aan als Ergo-alumnus.

  Algemene alumnivereniging
  Na je afstuderen kun je als alumnus verbonden blijven aan de hogeschool. Zuyd heeft een hogeschoolbrede alumnivereniging Zuyd op LinkedIn. Als lid van deze algemene alumnivereniging kun je in contact blijven met andere alumni van Zuyd. Op de portal staan interessante nieuwtjes, activiteiten en vacatures. Bovendien ontvang je het alumnimagazine van Zuyd.

  Veronique Stevelmans
  Community Coördinator opleiding Ergotherapie
  E veronique.plum@zuyd.nl 

   

 • European Studies

  Voorheen: Hogere Europese Beroepen Opleiding (HEBO)

  In order to stay in touch with our alumni, the Faculty of International Business and Communication created a LinkedIn profile: Zuyd Alumni International Business and Communication. Being connected on LinkedIn helps us in finding out the positions you as alumni have taken on, as well as learning about your opinion on the study programme after having applied your knowledge in practice for some time.

  Finally, ES alumni are often interested in maintaining (virtual) ties via a specific ES alumni site, as well as hearing about current job opportunities. We have moved from our alumni website to a group on LinkedIn. In this group you can find current job vacancies, but also come across former fellow students who have joined as well. At the same time, the group can be used as a discussion forum etc. We encourage alumni to post interesting vacancies as well. If you are an ES alumnus/alumna, please join our group Alumni European Studies (HEBO) - Zuyd University of Applied Sciences on LinkedIn.

  Do you want to contact us directly? Do you need a (certified) copy of your diploma, a transcript of your grades, or a reference? Are you interested in sharing an interesting vacancy with fellow ES-alumni? Are you willing to help us recruit new ES students, or would you like to come back to the Brusselseweg to share information about your career? Do you have an internship that would be ideal for one of our ES students? As alumnus/alumna, you are always welcome to contact us.

  Angelique Cremers-Knubben, alumni coordinator
  Angelique.cremers@zuyd.nl

 • Facility Management

  Facility Management is begonnen als opleiding Toegepaste Huishoudwetenschappen aan de locatie Wachtendonck te Heerlen. De schatting van het totaal aantal afgestudeerden tot nu toe loopt tegen de 3000! 

  De natuurlijke verbondenheid die er is tussen de alumnus en zijn/haar hogeschool is duidelijk. Als alumnus heb je er belang bij dat de opleiding van herkomst goed aangeschreven blijft en dat je aanvullende scholings- en contactmogelijkheden ten volle kunt blijven benutten. De opleiding en hogeschool zijn erbij gebaat om het vanzelfsprekende potentieel van de eigen alumni te gebruiken om voeling te houden met ontwikkelingen in de beroepspraktijk.

  Dat doen we dan ook al sinds jaren intensief. Bij werkveldcontacten rond stages en in toenemende mate ook rond studieonderdelen (projectonderwijs) komen we elkaar vaak tegen. We maken afspraken, plannen projecten, proberen van elkaar te leren en elkaars belangen te bevorderen. En last but not least, we praten bij over de ontwikkelingen in carrière, beroep, en onderwijs. 
  Ook is gebleken dat de alumni er behoefte aan hebben om met elkaar in contact te treden. Om persoonlijke redenen maar zeker ook om te "netwerken" en ervaringen uit te wisselen. Jaarlijks organiseert opleiding Facility Management enkele thema-avonden voor contacten in het werkveld, alumni en vierdejaars studenten.

  Kijk op LinkedIn: FM alumni HS Zuyd 

  Misschien heb je nog contact met oud-studiegenoten. Natuurlijk stellen we het op prijs als je ook hen wilt attenderen op deze groepen. Op- en aanmerkingen zijn ook altijd welkom. Wij vernemen graag jullie reacties!

  Marisa Habets 
  marisa.habets@zuyd.nl 
  Alumnicoördinator opleiding Facility Management

 • Finance & Control (Bedrijfseconomie)

  Alumni  van de opleiding 
  Onder alumni verstaan wij oud-studenten die met een diploma zijn afgestudeerd van de opleiding en alle voorgangers daarvan (dus Bedrijfseconomie en de HEAO). De HEAO is in 1967 ontstaan en vanaf 1970 hebben zijn de eerste alumni afgestudeerd. De schatting van het totaal aantal afgestudeerden tot nu toe loopt tegen de 10.000! 

  Waarom contact houden?
  De band tussen oud-studenten en de hogeschool is overduidelijk. Als oud-student heb je er belang bij dat de opleiding goed aangeschreven blijft en dat je aanvullende scholings- en contactmogelijkheden ten volle kunt blijven benutten. De opleiding heeft er baat bij om via oud-studenten voeling te houden met ontwikkelingen in de relevante beroepspraktijk. Bij stages en rond studieonderdelen (thema’s) komen we elkaar vaak tegen. We maken afspraken, plannen projecten, proberen van elkaar te leren en elkaars belangen te bevorderen. En last but not least, we praten bij over de ontwikkelingen in carrière, beroep, en onderwijs. Een en ander gebeurt dan in de sfeer die stamt uit de periode van de HEAO, een sfeer van nauwe betrokkenheid en korte lijnen, die we blijvend in ere houden. 

  Elkaar terugvinden 
  Oud-studenten hebben vaak behoefte om elkaar weer terug te vinden. Om persoonlijke redenen maar zeker ook om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. We nodigen je uit om je aan te melden voor de besloten LinkedIn groep Alumni Bedrijfseconomie en Accountancy of de groep Alumni Bedrijfseconomie HSZUYD.  Wellicht heb je nog contact met oud studiegenoten. Natuurlijk stellen we het op prijs als je ook hen wilt attenderen op deze groepen.

 • Fysiotherapie

  Wil je lid worden van de alumnivereniging van Fysiotherapie Zuyd? Je vindt er vacatures, kunt van gedachten wisselen met vakgenoten, vindt er oud studenten en blijft betrokken bij de toekomst van de opleiding. Informeer bij het secretariaat, via fysiotherapie@zuyd.nl.

   

   

 • HBO-ICT

  Eerdere opleidingen:

  • Informatica
  • Information Management 
  • Netwerk Infrastructuur Design 
  • Technische Informatica

  Als oud-student of alumnus heb je er belang bij dat de opleiding die je gevolgd hebt goed aangeschreven blijft. Ook is het handig op de hoogte te blijven van aanvullende scholings- en contactmogelijkheden. De opleiding HBO-ICT en de hogeschool hebben er baat bij om via alumni voeling te blijven houden met ontwikkelingen in de relevante beroepspraktijk.

  Dat doen we dan ook al sinds jaren intensief. Bij werkveldcontacten rond stages en in toenemende mate ook rond studieonderdelen (thema’s) komen we elkaar vaak tegen. We maken afspraken, plannen projecten, proberen van elkaar te leren en elkaars belangen te bevorderen. En last but not least, we praten bij over de ontwikkelingen in carrière, beroep en onderwijs. Dit organiseren we dan in de sfeer die stamt uit de studieperiode , een sfeer van nauwe betrokkenheid en korte lijnen, die we blijvend in ere houden. Ook is gebleken dat alumni zelf behoefte  hebben om elkaar weer terug te vinden. Om persoonlijke redenen maar zeker ook om te "netwerken" en ervaringen uit te wisselen.

  Op LinkedIn kun je onze aangesloten oud-studenten terugvinden:

  Heb je zelf de opleiding Informatica, Technische Informatica, Information Management, Netwerk Infrastructuur Design gevolgd? Meld je dan ook aan bij een van de groepen op LinkedIn. Wellicht heb je nog contact met oud-klasgenoten, dan stellen we het op prijs als je ook hen wilt attenderen op deze groepen.

  Op- en aanmerkingen zijn ook altijd welkom, ik hoor graag jullie reacties!

  Marlou Koelman en Marcel Schmitz
  marlou.koelman@zuyd.nl en Marcel.Schmitz@zuyd.nl
  Alumnicoördinatoren ICT

 • HBO-Rechten (Hogere Juridische Opleiding)

  Eerdere opleidingen:

  • Hogere Juridische Opleiding
  • Sociaal Juridische Dienstverlening
    

  Geen verdere informatie voor alumni

 • Hotel Management

  De Hotel Management School Maastricht (HMSM) hecht veel waarde aan haar alumni netwerk en blijft graag in contact met afgestudeerden. De betrokkenheid met de opleiding is groot. Er zijn verschillende manieren om betrokken te blijven bij de activiteiten van de HMSM en bij te dragen aan het niveau van de opleiding. Wat dacht je van een stagiaire in jouw bedrijf, een onderzoek als afstudeerproject of zelf actief meedenken op beleidsniveau? Je kunt bijdragen door in een van de klankbordgroepen deel te nemen of een gastcollege te verzorgen. 

  De HMSM is trots op al haar alumni en volgt graag carrière ontwikkelingen en succesverhalen. Ben je van baan veranderd of misschien voor jezelf begonnen? Zoek je talent? Wil je een top of een flop delen? Getrouwd, gezinsuitbreiding? Geef het door.

  Meld je aan op de online ontmoetingsplaats: www.alumni-hotelschoolmaastricht.nl. Je kunt dan:

  • op de hoogte blijven van het laatste nieuws;
  • in contact blijven met de HMSM en andere alumni zoeken;
  • vacatures plaatsen of zoeken, projecten aanbieden of evenementen publiceren;
  • kennis delen, talent, adviseurs of zakenpartners vinden;
  • je eigen bedrijf promoten;
  • of laten weten waar ter wereld je bent en andere alumni ontmoeten.

  Ook is er een LinkedIn groep.

  Neem met vragen contact op met het alumni office via: alumnihmsm@zuyd.nl 

 • International Business

  Eerdere opleidingen:

  • Economisch Linguïstisch 
  • International Business and Management Studies

  In order to stay in touch with our alumni, the Faculty of International Business and Communication created a LinkedIn profile: Zuyd Alumni International Business and Communication. Being connected on LinkedIn helps us in finding out the positions you as alumni have taken on, as well as learning about your opinion on the study programme after having applied your knowledge in practice for some time.

 • Leraar basisonderwijs (Pabo)

  De Nieuwste Pabo houdt ook graag na de studie contact met oud-studenten!
  Hiervoor is de alumnigroep van de opleiding op LinkedIn in het leven geroepen. Blijf op de hoogte van vacatures, ontwikkelingen in het beroepenveld en de carrière van je klasgenoten.

  Ook is er een LinkedIn groep voor alle alumni van Zuyd.

 • Logopedie

  Na je afstuderen kun je als alumnus verbonden blijven aan de opleiding. Wij willen met jou een netwerk uitbouwen waar alle partijen hun voordeel mee doen. Enerzijds hebben alumni baat bij de diensten die de hogeschool  graag blijft bieden: voortgezet onderwijs, onderzoek en advies, contacten, faciliteiten, enz.  Anderzijds heeft de hogeschool baat bij jouw deskundigheid en ervaring: in het uitbouwen van het studieaanbod, de aansluiting op de arbeidsmarkt, partners in activiteiten.

  Wij willen dat je je in jouw Alma Mater thuis voelt en dat er een speciale band blijft bestaan tussen de studiegeneraties. We denken onder meer aan de reünies, gastcolleges, workshops, vacaturebank en tal van andere activiteiten die we organiseren. Word vrienden op Facebook en breid je netwerk uit via Linkedin.

  Sylvia Meers, E sylvia.meers@zuyd.nl
  team Logopedie

 • Mens en Techniek | Biometrie

  Na de studie kun je contact houden met de opleiding Mens en Techniek | Biometrie via de alumnivereniging. Blijf op de hoogte van vacatures, ontwikkelingen in het beroep en de carrière van je klasgenoten. Neem contact op via e-mail: jozefa.moonen@zuyd.nl als je lid wilt worden van deze alumnivereniging. 

  Ook is er een LinkedIn groep voor alle alumni van Zuyd.

 • Muziek

  Help elkaar als vakexperts door interessante links of vacatures door te geven aan de alumni coördinator. We zetten deze links graag op de site. 

  Hulp nodig bij het gelijkstellen van je Nederlandse diploma in België? Vul het aanvraagformulier in. Voor bijkomende vragen kun je mailen naar leentje.clijsters@zuyd.nl.

  Wist je dat je als afgestudeerde toch nog gebruik kunt maken van de bibliotheek van het Conservatorium? Voor een kleine jaarlijkse bijdrage kun je weer volop muziek lenen. Loop eens binnen in de bibliotheek

  Leentje Clijsters
  Alumni coördinator Conservatorium Maastricht

 • Oriëntaalse Talen en Communicatie

  Contact
  Wil je graag in contact blijven met de opleiding en met andere alumni? Vind je het leuk om eens terug te komen naar Maastricht om onze huidige studenten te vertellen hoe het leven is na OTC? Update dan hier je gegevens.

  Update hier je gegevens

  Zo kunnen we je uitnodigen voor alumni evenementen, je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen of eventueel benaderen voor gastcolleges voor onze huidige studenten.

  Social Media
  Je kunt ons ook volgen op Instagram en Facebook. Om gemakkelijk contact te kunnen houden met andere afgestudeerden heeft de faculteit International Business and Communication haar eigen LinkedIn profiel gecreëerd.

  Direct contact met de opleiding
  Heb je als alumnus behoefte aan direct contact met de opleiding? Bijvoorbeeld omdat je een gewaarmerkte kopie nodig hebt van je getuigschrift of een referentie? Heb je een interessante vacature die je met andere alumni wilt delen? Wil je ons helpen bij het werven van nieuwe studenten of zou je weleens terug willen komen om huidige studenten te vertellen over jouw loopbaan? Als oud-student ben je altijd welkom. 

  Oriëntaalse Talen en Communicatie
  Brusselseweg 150
  6217 HB Maastricht

  T +31 (0)43 346 6666
  info.fibc@zuyd.nl

 • Social Work

  Eerdere opleidingen

  • Culturele en Maatschappelijke Vorming
  • Mikojel IW/KW
  • Sociaal Pedagogische Hulpverlening 
  • Sociaal Cultureel Werk

  Na de studie kun je contact houden met je opleiding via de alumnivereniging. Blijf op de hoogte van vacatures, ontwikkelingen in het beroep en de carrière van je klasgenoten. Stuur een mail naar jhoy.dassen@zuyd.nl als je lid wilt worden van de alumnivereniging.

  Ook is er een LinkedIn groep voor alle alumni van Zuyd. De LinkedIn groep van Zuyd Alumni Social Work deelt actuele vacatures, nieuws en weetjes die relevant zijn voor jou als afgestudeerde.

 • Technische Bedrijfskunde

  Blijf in contact met je studiegenoten en op de hoogte van ontwikkelingen, interessante symposia of vacatures en meld je aan voor onze social media kanalen:

  Je kunt ook contact opnemen met ons secretariaat, tbk@zuyd.nl of bel +31 (0)6 14 31 89 16.

 • Theater

  De Toneelacademie Maastricht heeft geen officiële alumnivereniging maar door de intensieve samenwerking met je medestudenten ontstaan relaties die je je leven lang meeneemt. Oud-studenten vormen regelmatig theatercollectieven en komen elkaar weer tegen bij de theatergezelschappen, in films, televisieopnames e.d. Zij verliezen elkaar niet uit het oog en werken samen waar mogelijk.

  Blijf op de hoogte
  Blijf op de hoogte van vacatures, ontwikkelingen in het werkveld en de carrière van je studiegenoten via Facebook. En meld je vooral aan voor de besloten facebookgroep.

 • Vaktherapie (Creatieve Therapie)

  Wil je lid worden van de alumnivereniging van Vaktherapie? Je kunt vacatures delen, je vakkennis up to date houden en contact houden met je opleiding en studiegenoten? Neem contact op met beppie.vandepoll@zuyd.nl.  Ook houden we onze alumni op de hoogte van interessante post-hbo opleidingen.

  Kijk ook op de Facebookpagina van Vaktherapie. Misschien heb je nog contact met oud-studiegenoten; we stellen het op prijs als je ook hen wilt attenderen op deze site.

 • Verloskunde

  Blijf op de hoogte van activiteiten, ontwikkelingen in het beroep en de carrière van je klasgenoten via Facebook, Instagram en LinkedIn.

  Voor vragen neem contact op met  Simone Brzezinski, simone.brzezinski@zuyd.nl

 • Verpleegkunde

  Onze afgestudeerden blijven met ons en met elkaar in contact via onze alumnivereniging. Dit contact is waardevol voor zowel de afgestudeerden alsook voor de opleiding. Het biedt de mogelijkheid om ontwikkelingen en ervaringen uit te wisselen en input te geven voor elkaars beroepsuitoefening. 

  De opleiding informeert organiseert bijvoorbeeld interessante symposia. Alumni kunnen een bijdrage leveren aan het onderwijs, door gastlessen te verzorgen, door een bijdrage te leveren aan de onderwijsontwikkeling, bij open dagen of als beoordelaar bij toetsmomenten.

  Direct en vrijblijvend aanmelden kun je via LinkedIn Zuyd Alumni HBO Verpleegkunde. Neem daarnaast ook eens een kijkje op onze facebookpaginaZuyd Verpleegkunde voor actuele berichten. Heb je vragen over onze alumnivereniging, neem dan contact op met marijke.vanhommerich@zuyd.nl, edwin.oberje@zuyd.nl of genevieve.robroek@zuyd.nl.

  Graag tot ziens! 

 • Vertaalacademie

  Na de studie kun je contact houden met je opleiding via de alumnivereniging. Blijf op de hoogte van vacatures, ontwikkelingen in het beroep en de carrière van je klasgenoten. Neem contact op met Marjan van Diepenbeek, E Marjan.vandiepenbeek@zuyd.nl als je lid wilt worden van de alumnivereniging.

  Ook is er een LinkedIn groep voor alle alumni van Zuyd

 • Vormgeving - Architectuur en Interieur

  Na de studie kun je contact houden met je opleiding:

  Maastricht Academy of Architecture
  Brusselsestraat 75
  6211 PC Maastricht
  T +31 (0)43 34 62 91
  E architecture@zuyd.nl

  Ook is er een LinkedIn groep voor alle alumni van Zuyd.

 • Vormgeving - Design

  Na de studie kun je contact houden met je opleiding. Blijf op de hoogte van vacatures, ontwikkelingen in het beroep en de carrière van je klasgenoten.
  Tijdens je studie kun je lid worden van de besloten MAFAD Facebook groep. Als alumnus blijf je deel uitmaken van deze community. We houden je hierin op de hoogte van events, nieuws en vacatures uit je vakgebied.
  Ook is er een LinkedIn groep voor alle alumni van Zuyd.

  Maastricht Academy of Fine Arts and Design
  Herdenkingsplein 12
  6211 PW Maastricht
  T +31 (0)43 34 66 70
  E finearts-and-design@zuyd.nl 

 • Vormgeving - Visuele Communicatie

  Na de studie kun je contact houden met je opleiding via de alumnivereniging. Blijf op de hoogte van vacatures, ontwikkelingen in het beroep en de carrière van je klasgenoten.

  Tijdens je studie word je lid van de besloten MAMDT Facebook groep. Als alumnus blijf je deel uit maken van deze community. We houden je hierin op de hoogte van events, nieuws en vacatures uit je vakgebied.

  Ook is er een LinkedIn groep voor alle alumni van Zuyd.

  Maastricht Academy of Media Design and Technology
  Brusselseweg 150
  6217 HB Maastricht

  T +31 (0)43 346 6500
  mediadesign-and-technology@zuyd.nl