Werken en leren

Zuyd Professional

Zuyd Professional

Zuyd Professional helpt je verder in je carrière. Of je nu je kennis naar een hoger niveau wil tillen, verbreding of verdieping zoekt binnen jouw vakgebied, of een carrière switch wil maken. Voor iedere professional is er voldoende keuze. Van korte training, cursus en masterclass tot en met (deeltijd) bacheloropleiding, masteropleiding en associate degree. Zuyd Professional biedt een breed aanbod aan opleiding en training op verschillende niveaus.

Ontdek het aanbod deeltijdopleidingen

Ben je op zoek naar flexibiliteit en wil je je carrière een boost geven? Wil je eindelijk jouw hbo diploma behalen? Of wil je de switch maken naar een andere sector? Bij Zuyd hebben we diverse deeltijdprogramma’s en opleidingen, variërend van management, gezondheidszorg tot techniek en kunst. Ontdek ons groeiende aanbod aan deeltijdopleidingen, waarbij we voortdurend nieuwe programma's ontwikkelen om te voldoen aan de behoeften van de snel veranderende arbeidsmarkt.

Bekijk onze deeltijdopleidingen

Incompany maatwerk opleidingen

Hebben jij en je collega's een gezamenlijke opleidingsbehoefte? Zoek je een opleiding die precies aansluit op jullie vraag en behoeften? Dan is een maatwerk opleiding van Zuyd Professional mogelijk. De doelen, de organisatiecontext maar ook de aanwezige competenties en ervaringen van de medewerkers vormen de basis van ieder scholingstraject, zodat we gericht kunnen opleidingen.

Meer over Incompany