Studeren bij Zuyd
Zuyd Hogeschool

Waarom Zuyd?

Zuyd is een goede keuze. Je kunt bij ons niet alleen terecht voor bijna elke mogelijke bacheloropleiding, maar ook voor een kwalitatief goede opleiding. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Onze studenten waarderen dat en vinden de sfeer bij Zuyd bijzonder prettig.

Dit jaar zijn 32 opleidingen van Zuyd in de Keuzegids HBO beoordeeld. Daarvan staan er vier op de eerste plaats in hun categorie. Zes opleidingen zijn bestempeld als excellent. 

Inschrijven

Om een opleiding te volgen bij Zuyd Hogeschool meld je aan via Studielink. Voor sommige opleidingen gelden aanvullende toelatingsvoorwaarden. Controleer voordat je je aanmeldt of dat ook voor de opleiding van jouw keuze geldt. Na je aanmelding in Studielink krijg je van Zuyd Hogeschool automatisch een uitnodiging voor de studiekeuzecheck.

Meer over inschrijven

Collegegeld

Voor elk studiejaar dat je bij ons studeert, betaal je collegegeld. Het collegegeld moet vóór 1 september betaald zijn. Er zijn verschillende mogelijkheden om het collegegeld te betalen. Je kunt de hoogte van je collegegeld bepalen door de vragen op onze website te beantwoorden.

Meer over collegeld

Versnelde studietrajecten

Heb je vwo of mbo gedaan? Dan heeft Zuyd voor jou verschillende interessante studietrajecten. Zo kun je je opleiding een half jaar tot een jaar verkorten. Je kunt je hbo-bachelordiploma dus in 3 tot 3,5 jaar halen.  Als je wil doorstuderen zijn er doorstroomminoren, waarmee je makkelijk naar de universiteit kunt.