Studeren bij Zuyd

Zuyd Hogeschool

Studeren bij Zuyd

Bij Zuyd hebben we meer dan 60 opleidingen. Grote kans dus dat jij bij ons vindt wat je zoekt! En dat niet alleen. Studenten noemen onze opleidingen top. Net als de sfeer. "Je bent hier geen nummer. En dat is fijn, want studeren betekent meer dan met je neus in de boeken of in een witte jas in het lab”, zeggen studenten.    

Je komt hier straks je beste vrienden tegen. Een nieuwe wereld gaat open. En met vallen en opstaan stoom je jezelf klaar voor de toekomst. Dat hoef je allemaal niet alleen te doen. Want als het even wat minder gaat, helpen wij je graag. 

Inschrijven

Wil je bij ons komen studeren? Mooi! Meld je dan aan via Studielink.

Iets om in de gaten te houden: voor sommige opleidingen gelden toelatingsvoorwaarden. Controleer dus even of dat zo is voor de opleiding van jouw keuze.

Aanmelding klaar? Dan sturen wij je automatisch een uitnodiging voor de studiekeuzecheck. Dit is de laatste check voordat je definitief jouw keuze maakt. Zo weet je goed waaraan je begint.

Collegegeld

Voor elk studiejaar betaal je collegegeld. Ook als je in dat jaar alleen stage loopt. Goed om te weten: verder betaal je natuurlijk ook voor je boeken en ander studiemateriaal. Je kunt het collegegeld op verschillende manieren betalen: in 1 keer of in 10 termijnen. En je betaalt zelf of iemand anders doet dat voor je. De hoogte van je collegegeld ontdek je in onze handige tool.  

Versnelde studietrajecten

Heb je vwo of mbo gedaan? Dan hebben we voor jou verschillende interessante studietrajecten. Daarmee verkort je jouw opleiding een half jaar tot een jaar en haal je je hbo-bachelordiploma misschien wel in 3 tot 3,5 jaar halen. Dat schiet lekker op!  

Al ingeschreven?

Als je je hebt ingeschreven, sta je vast te popelen. Spannend! Want dit is toch de start van een nieuw avontuur. En natuurlijk wil je dan zo veel mogelijk informatie om lekker te kunnen beginnen. Wanneer is de introductie? Welke studieboeken heb je nodig? En wanneer is de eerste lesweek?