Agenda overzicht

 • Symposium Nanotechnology Crossing Borders

  Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nanotechnologie? Kom dan naar de tweede editie van het Nanotechnology Crossing Border-evenement op donderdag 27 september 2018.

  Lees meer
 • Symposium en oratie prof. dr. Susan van Hooren

  Prof. dr. Susan van Hooren is benoemd tot hoogleraar Vaktherapie bij de faculteit Psychologie en Onderwijswetenschappen aan de Open Universiteit. Op vrijdag 5 oktober om 16.00 uur spreekt Susan van Hooren haar oratierede ‘Vaktherapie: doen wat werkt’ uit.

  Lees meer
 • Promotie op cruciale rol praktijkondersteuners bij ondersteuning zelfmanagement patiënt

  Op woensdag 10 oktober verdedigt Stephanie von Helden-Lenzen, als docent en onderzoeker verbonden aan Zuyd Hogeschool, haar proefschrift ‘Self‐management goal setting and action planning in primary care’ bij de Universiteit Maastricht. Von Helden-Lenzen heeft zich in haar onderzoek beziggehouden met de vraag hoe praktijkondersteuners in huisartsenpraktijken patiënten kunnen ondersteunen bij het opstellen van doelen en actieplannen van patiënten die in hun individueel zorgplan zijn opgenomen.

  Lees meer
 • Symposium Limburg MEET(ing)

  Graag nemen de initiatiefnemers van het Brightlands innovatieprogramma LIME (Limburg Meet) u tijdens het symposium Limburg Meet(ing) op 11 oktober (op locatie van Brightlands Chemelot Campus in Geleen) mee in de resultaten van het innovatieprogramma tot nu toe. Reserveer alvast de datum in uw agenda.

  Lees meer