Agenda overzicht

 • Inkom 2019

  De INKOM, de algemene introductieweek voor alle nieuwe studenten van Zuyd Hogeschool en Maastricht University, wordt gehouden van 19 tot en met 23 augustus. Maastricht is dan the ‘place to be’ voor studenten!

  Lees meer
 • HIT-week 2019: Heerlense introductie voor studenten

  Een fantastische start voor studenten van Zuyd Hogeschool: de Heerlense Introductie Tijd oftewel de HIT-week! Tijdens de HIT-week van dinsdag 20 tot zaterdag 24 augustus 2019 kunnen nieuwe studenten van Zuyd Hogeschool een fantastische en gezellige start maken met hun studententijd bij Zuyd.

  Lees meer
 • Keer Heerlen BinnensteBuiten tijdens Get Started 2019

  Op 29 augustus kun je Heerlen en je medestudenten leren kennen tijd Get Started. Je zet Heerlen niet op de kop, maar keert de stad binnenstebuiten...

  Lees meer
 • Welkom Festival Sittard 2019

  Het nieuwe schooljaar vieren? Ja, dat kan tijdens het Welkom Festival 2019 in Sittard op woensdag 4 september 2019. Studenten van Zuyd Hogeschool en Fontys zijn van harte welkom en het wordt wéér een feestje!

  Lees meer
 • Symposium Nanotechnology Crossing Borders

  Wilt u uw kennis vergroten en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nanotechnologie? Dat kan tijdens het Nanotechnology Crossing Borders symposium op 26 september 2019. Dit symposium wordt voor de derde keer georganiseerd en is gericht op zowel het gezondheids- als het energiedomein. Nanomaterialen voor de gezondheid, gericht op bio-hybriden, nanogeneesmiddelen en medische sensoren. Maar ook: nanomaterialen voor duurzame energie, elektrochemische energieopslag (batterijen) en opslag van chemische energie (zonnebrandstoffen). U bent van harte welkom.

  Lees meer
 • Dag van de Limburgse Financial

  Wie dacht dat digitalisering een voorbijgaande hype was heeft het mis. Digitalisering is nog steeds hot. De eerste cases en de voordelen die door financials ervaren worden zijn een feit. Tijdens dit congres met als thema ‘Digitalisering en 21st century skills’ delen diverse organisaties hun ervaringen rondom de mogelijkheden van digitalisering, zijn er masterclasses en is er gelegenheid tot netwerken. Jort Kelder, bekend van radio en televisie en als hoofdredacteur van Quote, geeft de aftrap met een wervelende plenaire sessie. Kortom, dit wilt u niet missen als financial!

  Lees meer
 • LIME-congres ‘Meten in de zorg, van idee tot implementatie’

  Op 10 oktober 2019 kunt u zich laten inspireren over de mogelijkheden van meten in de zorg tijdens het LIME-congres ‘Meten in de zorg, van idee tot implementatie’. Reserveer de datum alvast in uw agenda, meer informatie volgt na de zomer.

  Lees meer