Agenda overzicht

 • Open Dag Heerlen

  Op zaterdag 23 november 2019 is er een Open Dag in Heerlen. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 15.00 uur.

  Lees meer
 • Concertdiner, een streling voor de zintuigen

  Heerlijk eten, smaakvolle wijnen en mooie klanken om ook uw oren te verwennen tijdens het concertdiner op zaterdag 23 november 2019 als afsluiting van de Limburgweek bij de Hotel Management School Maastricht. Tussen de gangen door verwent A Piacere Maastricht Study Ensembles uw oren met klassieke muzikale stukken die passen bij het thema van de week: Limburg dus. Zin in een avondje verwennerij? Dan bent u van harte welkom.

  Lees meer
 • LIME-congres ‘Meten in de zorg, van idee tot implementatie’

  Op dinsdag 10 december 2019 kunt u zich laten inspireren over de mogelijkheden van meten in de zorg tijdens het LIME-congres ‘Meten in de zorg, van idee tot implementatie’. Reserveer de datum alvast in uw agenda.

  Lees meer
 • Mini-symposium Digital Marketing & Finance

  Mini-symposium op 28 november over de laatste ontwikkelingen en trends in de wereld van automatisering en digitalisering voor professionals uit bedrijfsleven en overheid. Ontwikkelingen als Artificial Intelligence, chatbots of blockchain: je kunt er (bijna) niet meer omheen. Nieuwsgierig naar deze ontwikkelingen en wat dit voor uw organisatie betekent? Dan bent u van harte welkom om dit gratis symposium bij te wonen.

  Lees meer