Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Agenda


Zuyd organiseert jaarlijks vele evenementen waar partners en bedrijven welkom zijn. Zuydbrede evenementen zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Opening van het Hogeschooljaar in september en Kennis in Bedrijf in november. Daarnaast nodigen onderdelen van Zuyd hun eigen relaties uit voor specifieke evenementen zoals de installatie van een lector een symposium of het afscheid van een collega.

 • Symposium Hart in Onderwijs

  23 november 2017 t/m 23 november 2017

  Op 23 november vindt het symposium ‘Hart in Onderwijs, op weg naar flexibilisering’ plaats. Dit symposium is bedoeld voor iedereen die werkzaam is in het onderwijs of op een andere manier met onderwijs te maken heeft.

 • Futurum InnovatieFestival 2017

  23 november 2017 t/m 25 november 2017

  Op je honderdste nog een balletje trappen met je kleinzonen? Tijdrovende taken overlaten aan de smart services van morgen? Kansen zien voordat ze er zijn? Futurum is hét driedaags Life Experience Event dat de toekomst van Limburg op de kaart zet. Bij Futurum ontdek je hoe je door minder hard te werken, een betere toekomst voor jezelf kunt creëren. Er zijn namelijk genoeg tools die daarbij kunnen helpen, gemaakt door de top van onze regio.

 • LIME TIME: anders meten met beelden

  04 december 2017

  Tijdens deze Lime Time-sessie vanuit het project Limburg Meet worden projecten onder het thema ‘Anders meten’ gepresenteerd. Zorginstellingen, ondernemers en onderzoekers delen projecten waarbij visualisaties een rol spelen om meten makkelijker en toegankelijker te maken.