Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Agenda


Zuyd organiseert jaarlijks vele evenementen waar partners en bedrijven welkom zijn. Zuydbrede evenementen zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Opening van het Hogeschooljaar in september en Kennis in Bedrijf in november. Daarnaast nodigen onderdelen van Zuyd hun eigen relaties uit voor specifieke evenementen zoals de installatie van een lector een symposium of het afscheid van een collega.

 • Nacht van de Vrijheid: klassieke miniconcerten en ijsjes

  05 mei 2017

  Op vrijdag 5 mei 2017 vindt vanaf 17.00 uur het allereerste klassieke bevrijdingsfestival van Nederland plaats: de Nacht van de Vrijheid, georganiseerd door Parkstad Limburg Theaters Heerlen en Conservatorium Maastricht, onderdeel van Zuyd Hogeschool.

 • Mini-symposium 'Activiteitenmeters in de zorg'

  09 mei 2017

  Activiteitenmeters worden steeds meer gebruikt. Sporters, mensen met een chronische aandoening en zorgverleners meten en verzamelen informatie over beweging en activiteiten. Maar meten deze meters ook wat ze moeten meten bij mensen met een chronische ziekte? Het antwoord hierop hoort u tijdens het mini-symposium ‘Activiteitenmeters in de zorg’ op 9 mei 2017.

 • Thema-avond: Omgaan met leegstand; van sloop tot herbestemming

  16 mei 2017

  Het leegstandsvraagstuk en de herbestemmingsopgave zullen in deze regio de komende jaren prominent onze aandacht vragen. Tegen deze achtergrond organiseert de opleiding Facility Management van Zuyd op 16 mei 2017 een thema-avond: Omgaan met leegstand; van sloop tot herbestemming.

 • Inauguratie lector Pascal Buskens

  06 juni 2017

  Op 6 juni 2017 wordt lector Pascal Buskens (lectoraat Nanostructured Materials) geïnaugureerd.