Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Agenda


Zuyd organiseert jaarlijks vele evenementen waar partners en bedrijven welkom zijn. Zuydbrede evenementen zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Opening van het Hogeschooljaar in september en Kennis in Bedrijf in november. Daarnaast nodigen onderdelen van Zuyd hun eigen relaties uit voor specifieke evenementen zoals de installatie van een lector een symposium of het afscheid van een collega.

 • Inauguratie lector Gabriëlle Tuijthof

  20 januari 2017

  Op vrijdag 20 januari 2017 wordt Gabriëlle Tuijthof geïnaugureerd tot lector Smart Devices. De ambitie van het lectoraat ligt in de ontwikkeling, implementatie en valorisatie van smart devices gericht op gezond en hygiënisch bewegen.

 • Winterconcerten Scandinavian Reflections

  21 januari 2017 t/m 22 januari 2017

  In het weekend van 21 en 22 januari 2017 zal het UniversiteitsOrkest Maastricht haar traditiegetrouwe winterconcert geven. Met trots presenteren zij dan ook het programma “Scandinavian Reflections”. In dit concert staat het thema Scandinavië centraal en zullen er werken gespeeld worden van uitsluitend Scandinavische componisten, zoals onder andere Grieg, Nielsen en Sibelius. In het Flute Concerto van Nielsen zal Leonie Wolters de fluitsolo spelen.

 • Leuke mensen, lange tafel en lekker eten

  27 januari 2017

  Dit jaar start het Teaching Hotel Château Bethlehem met een nieuw concept. Onder het mom van Leuke mensen, Lange tafel, Lekker eten (LLL) worden vier thema-avonden per jaar georganiseerd. Het doel? Geniet van een gezellige avond met lekker eten en ontmoet leuke mensen.

 • Nieuw bij Zuyd: het kenniscafé

  02 februari 2017

  Het kenniscafé is dé ontmoetingsplaats voor ondernemers, studenten en docenten die graag kennis delen en verbinding over de grenzen zoeken. U bent van harte welkom op 2 februari 2017.