Agenda overzicht

 • Open dag in Maastricht

  Op zaterdag 24 november 2018 van 10.00 tot 15.00 uur is er een open dag op diverse locaties in Maastricht. Bekijk welke opleidingen je kunt bezoeken tijdens deze open dag en meld je aan.

  Lees meer
 • Tweede Limburgs streekdiner voor Voedselbank

  Onder auspiciën van La Saison Culinaire wordt op maandag 26 november het tweede Limburgs Streekdiner georganiseerd voor de Voedselbank Zuid-Limburg. Er wordt een heerlijk diner bereid met Limburgse streekgerechten door de Limburgse topchefs van Château Neercanne, Tout à Fait, La Source (van La Butte aux Bois) en Château Sint Gerlach.

  Lees meer
 • Thema-avond duurzaam inkopen

  Dat we de komende jaren fors moeten verduurzamen wordt steeds duidelijker. Dat geldt ook voor de facilitaire bedrijfsvoering in het algemeen en de inkoop in het bijzonder.

  Lees meer
 • Uitreiking YEZ-Award en eerste Zuyd Business Community

  De YEZ-Award (Young Entrepreneurs Zuyd) 2018 wordt uitgereikt op donderdag 29 november 2018. Het is een jaarlijkse prijs voor de beste studentondernemer van Zuyd Hogeschool. De uitreiking vindt plaats in Ligne, Sittard. Naast de uitreiking van de YEZ-Award is die avond ook de eerste bijeenkomst van de Zuyd Business Community (ZBC).

  Lees meer
 • Open dag in Heerlen

  Op zaterdag 1 december 2018 van 10.00 tot 15.00 uur is er een Open Dag in Heerlen. Bekijk welke opleidingen je kunt bezoeken tijdens deze Open Dag en meld je aan.

  Lees meer