Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Agenda


Zuyd organiseert jaarlijks vele evenementen waar partners en bedrijven welkom zijn. Zuydbrede evenementen zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Opening van het Hogeschooljaar in september en Kennis in Bedrijf in november. Daarnaast nodigen onderdelen van Zuyd hun eigen relaties uit voor specifieke evenementen zoals de installatie van een lector een symposium of het afscheid van een collega.

 • Symposium Nanotechnology Crossing Borders

  27 september 2018

  Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van nanotechnologie? Kom dan naar de tweede editie van het Nanotechnology Crossing Border-evenement op donderdag 27 september 2018

 • Symposium en oratie prof. dr. Susan van Hooren op 5 oktober 2018

  05 oktober 2018

  Prof. dr. Susan van Hooren is benoemd tot hoogleraar Vaktherapie bij de faculteit Psychologie en Onderwijswetenschappen aan de Open Universiteit. Op vrijdag 5 oktober om 16.00 uur spreekt Susan van Hooren haar oratierede ‘Vaktherapie: doen wat werkt’ uit in de aula van de Open Universiteit in Heerlen (gebouw Pretoria). Ontvangst is vanaf 15.30 uur. Aansluitend vindt een receptie plaats in het bedrijfsrestaurant La Cour van de Open Universiteit in Heerlen (gebouw Bologna). U bent van harte welkom.

 • Symposium Limburg MEET(ing) op 11 oktober 2018: save the date

  11 oktober 2018

  Graag nemen de initiatiefnemers van het Brightlands innovatieprogramma LIME (Limburg Meet) u tijdens het symposium Limburg Meet(ing) op 11 oktober (op locatie van Brightlands Chemelot Campus in Geleen) mee in de resultaten van het innovatieprogramma tot nu toe. Reserveer alvast de datum in uw agenda.