Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Agenda


Zuyd organiseert jaarlijks vele evenementen waar partners en bedrijven welkom zijn. Zuydbrede evenementen zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Opening van het Hogeschooljaar in september en Kennis in Bedrijf in november. Daarnaast nodigen onderdelen van Zuyd hun eigen relaties uit voor specifieke evenementen zoals de installatie van een lector een symposium of het afscheid van een collega.

 • Kenniscafé

  06 april 2017

  Het kenniscafé is dé ontmoetingsplaats voor ondernemers, studenten en docenten die graag kennis delen en verbinding over de grenzen zoeken. Op 6 april is het thema: ‘Benutting van je menselijk kapitaal: klinkt mooi, maar hoe doe je dat?

 • Netwerkbijeenkomst Regionaal Ergotherapie Netwerk Limburg 2017

  11 april 2017

  Samenwerken, ook over de grenzen van het beroep heen is voor alle professionals binnen de gezondheidszorg en welzijn een must. Het Regionaal Ergotherapie Netwerk Limburg organiseert op dinsdag 11 april 2017 op Zuyd Hogeschool een netwerkbijeenkomst voor ergotherapeuten rondom dit thema. Samenwerken wordt in boeiende presentaties en workshops vanuit verschillende perspectieven belicht.

 • Paasbrunch bij Teaching Hotel van Zuyd

  16 april 2017

  Op paaszondag 16 april 2017 kunt u genieten van een heerlijke paasbrunch in restaurant L'Étoile van het Teaching Hotel Château Bethlehem van Zuyd. U bent van harte welkom. Bij mooi weer wordt de brunch verplaatst naar de prachtige sprookjesachtige kasteeltuin.