Agenda overzicht

 • Symposium Nanotechnology Crossing Borders

  Wilt u uw kennis vergroten en op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nanotechnologie? Dat kan tijdens het Nanotechnology Crossing Borders symposium op 26 september 2019. Dit symposium wordt voor de derde keer georganiseerd en is gericht op zowel het gezondheids- als het energiedomein. Nanomaterialen voor de gezondheid, gericht op bio-hybriden, nanogeneesmiddelen en medische sensoren. Maar ook: nanomaterialen voor duurzame energie, elektrochemische energieopslag (batterijen) en opslag van chemische energie (zonnebrandstoffen). U bent van harte welkom.

  Lees meer
 • Dag van de Limburgse Financial

  Wie dacht dat digitalisering een voorbijgaande hype was heeft het mis. Digitalisering is nog steeds hot. De eerste cases en de voordelen die door financials ervaren worden zijn een feit. Tijdens dit congres met als thema ‘Digitalisering en 21st century skills’ delen diverse organisaties hun ervaringen rondom de mogelijkheden van digitalisering, zijn er masterclasses en is er gelegenheid tot netwerken. Jort Kelder, bekend van radio en televisie en als hoofdredacteur van Quote, geeft de aftrap met een wervelende plenaire sessie. Kortom, dit wilt u niet missen als financial!

  Lees meer
 • LIME-congres ‘Meten in de zorg, van idee tot implementatie’

  Op donderdag 28 november 2019 kunt u zich laten inspireren over de mogelijkheden van meten in de zorg tijdens het LIME-congres ‘Meten in de zorg, van idee tot implementatie’. Reserveer de datum alvast in uw agenda.

  Lees meer