Agenda overzicht

 • Thema-avond Facility Management & Big data

  Snelle ontwikkelingen van digitale diensten en de impact van big data op ons dagelijks werk zetten de wereld op zijn kop. Dat heeft ook consequenties voor Facility Management. Vandaar dat de opleiding Facility Management van Zuyd Hogeschool u uitnodigt voor een inspiratie sessie waarin experts met verschillende achtergronden u meenemen in die ontwikkelingen. Aansluitend kunt u met hen discussiëren over de consequenties voor het vakgebied en de wereld om ons heen. Vraag en aanbod van big data, kansen en risico's komen aan bod in het programma. Hoe blijf je voorop lopen in een Facility Management wereld die steeds digitaler wordt en waarin businessmodellen, markten en mogelijkheden radicaal veranderen? Innoveren is een voorwaarde om succesvol te zijn.

  Lees meer
 • Inkom 2019

  De INKOM, de algemene introductieweek voor alle nieuwe studenten van Zuyd Hogeschool en Maastricht University, wordt gehouden van 19 tot en met 23 augustus. Maastricht is dan the ‘place to be’ voor studenten!

  Lees meer
 • HIT-week 2019: Heerlense introductie voor studenten

  Een fantastische start voor studenten van Zuyd Hogeschool: de Heerlense Introductie Tijd oftewel de HIT-week! Tijdens de HIT-week van dinsdag 20 tot zaterdag 24 augustus 2019 kunnen nieuwe studenten van Zuyd Hogeschool een fantastische en gezellige start maken met hun studententijd bij Zuyd.

  Lees meer
 • Welkom Festival Sittard 2019

  Het nieuwe schooljaar vieren? Ja, dat kan tijdens het Welkom Festival 2019 in Sittard op woensdag 4 september 2019. Studenten van Zuyd Hogeschool en Fontys zijn van harte welkom en het wordt wéér een feestje!

  Lees meer