Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Agenda


Zuyd organiseert jaarlijks vele evenementen waar partners en bedrijven welkom zijn. Zuydbrede evenementen zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Opening van het Hogeschooljaar in september en Kennis in Bedrijf in november. Daarnaast nodigen onderdelen van Zuyd hun eigen relaties uit voor specifieke evenementen zoals de installatie van een lector een symposium of het afscheid van een collega.

 • Pinksterlunch/diner bij Teaching Hotel Château Bethlehem

  04 juni 2017

  Kom op pinksterzondag 4 juni 2017 genieten van een heerlijke lunch of smaakvol diner in het Teaching Hotel Château Bethlehem. Uiteraard met bijpassende wijnen om de culinaire ervaring te completeren. Bij mooi weer kunt u genieten van het uitzicht op het water vanaf het terras. Of binnen in restaurant L’Étoile gezellig samenzijn met familie. Ook voor de kleintjes is er genoeg te beleven: ze kunnen zich in de speelkamer met knutselwerkjes en spelletjes vermaken of heerlijk ravotten in het park.

 • Inauguratie lector Pascal Buskens

  06 juni 2017

  Op 6 juni 2017 wordt lector Pascal Buskens (lectoraat Nanostructured Materials) geïnaugureerd.

 • Kennisontwikkeling Vaktherapieën Conferentie 'Krachten gebundeld!'

  10 juni 2017

  Op zaterdag 10 juni 2017 vindt de conferentie ‘Krachten gebundeld!’ plaats voor alle professionals, studenten en onderzoekers die geïnteresseerd zijn in vaktherapeutische behandelingen. De betekenis van onderzoek voor de vaktherapeutische praktijk zal die dag een belangrijke focus zijn. U zult state-of-the-art kennis horen over behandelingen en onderzoek, nieuwe ervaringen opdoen in workshops en kunnen netwerken met collega’s en onderzoekers. Het belooft een inspirerende dag te worden.

 • Bruggen bouwen: van Zuyd professional naar Zuyd interprofessional

  13 juni 2017

  De afgelopen jaren hebben docenten van de faculteit Gezondheidszorg van Zuyd Hogeschool de nodige expertise en ervaringen op het gebied van interprofessioneel opleiden en samenwerken (IPOS) opgedaan. Deze kennis, expertise en ervaringen willen ze graag met u delen op dinsdagmiddag 13 juni 2017, tijdens een aantal inspirerende en interactieve sessies en workshops.