Agenda overzicht

 • Nacht van de Klassieke Muziek 2020

  Wanneer de avond valt, opent Conservatorium Maastricht op 25 januari 2020 voor de tiende keer haar deuren tijdens de Nacht van de Klassieke muziek. Studenten en docenten brengen de wonderlijke wereld van de klassieke muziek tot leven met 85 voorstellingen verspreid over het gehele conservatoriumgebouw. Ervaar hemelse muziek tijdens de donkere januaridagen.

  Lees meer
 • Symposium ‘Bouwen aan Learning Communities’

  Op 5 februari 2020 vindt in Sittard (Ligne) het symposium ‘Bouwen aan Learning Communities’ plaats voor professionals in welzijn en zorg, beleidsmedewerkers, vertegenwoordigers van de overheid, docenten en studenten. Professor Carmel Borg van de Universiteit Malta, verzorgt als speciale gastspreker een lezing tijdens dit symposium. Vanuit zijn leerstoel verzorgt professor Borg wereldwijd lezingen over ‘Parental involvement in Education’ en ‘Building Learning Communities’. Onderwerpen die ook de revue passeren in de transformatie van het sociale en zorgdomein. Symposium bijwonen? Dat kan, u bent van harte welkom. Deelname is gratis.

  Lees meer
 • Mini-symposium Digital Marketing & Finance

  Mini-symposium op 13 februari over de laatste ontwikkelingen en trends in de wereld van automatisering en digitalisering voor professionals uit bedrijfsleven en overheid. Ontwikkelingen als Artificial Intelligence, chatbots of blockchain: je kunt er (bijna) niet meer omheen. Nieuwsgierig naar deze ontwikkelingen en wat dit voor uw organisatie betekent? Dan bent u van harte welkom om dit gratis symposium bij te wonen.

  Lees meer
 • Themadag Technologie in de Zorg en Patiëntencontact 2020

  Op woensdag 19 februari 2020 vindt, in combinatie met de Patiënten/Cliëntencontactdag, de jaarlijkse themadag ‘Technologie in de Zorg’ plaats. Voor onze studenten zorg- en techniek een uitgelezen kans om kennis te maken met technologie in de zorg, maar uiteraard zijn studenten van andere domeinen ook van harte welkom. Het geeft studenten een beter beeld van de toekomstige ‘professional zorg en techniek’ waarbij samenwerking zeer essentieel is. Ook docenten, onderzoekers en gasten kunnen ervaringen opdoen met innovaties en interessante projecten.

  Lees meer