Voor bedrijven

Onderzoek en ondersteuning

Studenten zorgen voor frisse blik

Een frisse blik op de organisatie? Onze studenten zorgen ervoor! Als meewerkend stagiair of onderzoeker helpen ze je organisatie verder. Tegelijkertijd help je hen aan praktijk- en onderzoekservaring. Win win! En wie weet klikt het zo goed dat ze met hun diploma op zak bij jullie komen werken.

Behoefte aan wat extra inhoud?  Bij Zuyd hebben we gespecialiseerde onderzoeksteams, lectoraten. Zij gaan graag aan de slag om de kennis in jouw organisatie te versterken. En wist je dat we ook helpen met het bij- of omscholen van personeel?  

Je ziet, Zuyd is dus meer dan alleen een hogeschool! Zin om met onze studenten in zee te gaan? Presenteer je organisatie dan op ons banenplatform Career Services! Als je precies weet wat je zoekt, plaats je hier – na het aanmaken van een account – opdrachten. Zo kom je in contact met onze studenten en collega's.  

Stages en afstuderen

Ieder jaar lopen zo’n 7.000 studenten van Zuyd stage bij een bedrijf of instelling. Ze werken mee of doen onderzoek en vooral: ze kijken met een frisse blik in jouw organisatie rond. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen je helpen met de aanmelding van je de stage-opdracht.  

Zuyd biedt meer!

We hebben verschillende mogelijkheden voor onze studenten om bedrijfsopdrachten uit te voeren. Vanuit school in een projectgroep, als casestudy of keuzevak. Of in een fieldlab, een veilige omgeving om te leren en experimenteren.

Zuyd Labs

Studenten en lectoren doen onderzoek in onze fieldlabs. Ook voor jou. Denk aan het ontwikkelen van een prototype of het uitvoeren van een omgevingsanalyse. Maar ook het opstellen van een financieringsplan en het uitvoeren van een klanttevredenheidsonderzoek. Of het doen van metingen. 

Jouw vacature melden

Wil je een vacature onder de aandacht brengen van een pas afgestudeerde student of een alumni? Of ben je op zoek naar een werkstudent? Meld jouw vacature dan bij ons aan. 

Studeren naast je baan?

Zuyd Professional helpt je verder in je carrière. Of je nu je skills naar een hoger niveau wil tillen of juist specifieke kennis wilt uitbreiden. Zuyd heeft meer dan 90 opleidingen voor professionals. 

Abonneer je op de Flits

Ben je manager of ondernemer en wil je informatie ontvangen over de mogelijkheden die Zuyd jouw bedrijf biedt? Denk aan events waar je studenten ontmoet, het moment waarop je stageplaatsen aanmeldt, meedoen met onderzoek, en nog veel meer. De Flits biedt jou relevante informatie.

Contact
Wij beantwoorden al je vragen en helpen je de weg vinden binnen Zuyd.

Nieuw Eyckholt 300 
6419 DJ Heerlen