Voor bedrijven

Onderzoek en ondersteuning

Wat kan Zuyd voor u betekenen?

Maak gebruik van de kennis van Zuyd voor uw organisatie. Studenten gaan graag aan de slag als stagiair of onderzoeker. Hierdoor haalt u een frisse blik in uw organisatie en worden klussen geklaard. Natuurlijk kunt u onze afstudeerders attenderen op een baan bij uw bedrijf. U kunt ook samenwerken met onze lectoren om uw en onze kennis te versterken. Tot slot helpt Zuyd u ook met het bij- of omscholen van uw personeel. Via ons vernieuwde reguliere aanbod of via een traject dat is afgestemd op uw situatie.

Op ons digitale platform Career Services kunt u uw organisatie presenteren, uw opdrachten kenbaar maken en in contact komen met onze studenten en collega's. 

Stages en afstuderen

Studenten kunnen tijdens hun opleiding bij u als stagiair of als afstudeerder aan de slag. Met hun frisse blik kunnen ze in uw organisatie een betekenisvolle bijdrage leveren.

Naar stages en afstuderen

Andere opties voor uw opdracht

Uw opdracht kan op diverse manieren worden uitgevoerd. Het is bijvoorbeeld mogelijk om studenten onder begeleiding van een docent hieraan te laten werken. U kunt daarnaast ook een beroep doen op de praktijkgerichte kennis van onze onderzoekers.

Bekijk de mogelijkheden

Zuyd Labs

Studenten en lectoren doen onderzoek. Ook voor u. Of het nu gaat om het ontwikkelen van een prototype, een omgevingsanalyse, opstellen van een financieringsplan, een klant-tevredenheidsonderzoek of het verrichtingen van metingen.

Bekijk de Zuyd Labs

Uw vacature melden

Wilt u uw vacature onder de aandacht brengen van een pas afgestudeerde student of een alumni? Of een werkstudent? Meld uw vacature dan bij ons aan. 

Mogelijkheden en werkwijze

Studeren naast je baan?

Zuyd Professional helpt je verder in je carrière. Of je nu je kennis naar een hoger niveau wil tillen of een specifieke update zoekt. Zuyd heeft meer dan 90 opleidingen voor professionals.

Bekijk de opleidingen op ZuydProfessional.nl

Abonneer u op de Flits

Bent u manager of ondernemer en wilt u informatie ontvangen over de mogelijkheden die Zuyd uw bedrijf biedt? Denk aan events waar u studenten kunt ontmoeten, het moment waarop u stageplaatsen kunt aanmelden, de mogelijkheid om mee te doen met onderzoek, etc. De Flits biedt u - just in time - relevante informatie.

Nu abonneren
Contact
Het Kennis- en Informatiecentrum beantwoordt uw vragen en helpt u de weg vinden binnen Zuyd.

Nieuw Eyckholt 300 
6419 DJ Heerlen