Open Dagen
Maak kennis met onze opleidingen

Kom naar de Open Dag!

In november en maart ben je van harte welkom op onze open dagen! Vanwege corona zien deze er dit jaar anders uit. Belangrijk voor jou om te weten is dat je kunt kiezen voor een open dag op locatie óf voor een online deelname. Wat jij prettig vindt.  

Wat verder belangrijk is, is dat de open dag op locatie veilig en volgens de regels van het RIVM verloopt. Wij zijn dan ook druk bezig met de voorbereidingen en verwachten het programma medio oktober hier bekend te maken. Je hoeft deze pagina niet in de gaten te houden. Laat je mailadres achter via de rode knop hieronder en we sturen je een bericht zodra er meer informatie is.

Houd mij op de hoogte

Noteer alvast de volgende data in je agenda:

Open dagen najaar 2020
-    14 november Maastricht
-    21 november Heerlen
-    28 november Sittard

Open dagen voorjaar 2021
-    6 maart Maastricht
-    13 maart Sittard
-    20 maart Heerlen

Online studiekeuze-event

Weet je nog helemaal niet wat je wil studeren? Op dinsdag 6 oktober van 19.00-21.30 uur organiseren wij het online studiekeuze-event. Je kunt je je oriënteren op jouw interessegebieden en chatten met onze studenten of adviseurs. 

Wil je al wat meer weten over een bepaalde opleiding, dan raden we je aan om de Open Dagen in november te bezoeken. 

Bekijk het programma en meld je aan

Overige Open Dagen

Proefstuderen

Wil je écht ervaren hoe het is om een bepaalde studie te volgen?

Kom dan Proefstuderen! Tijdens het proefstuderen volg je samen met andere studiekiezers een lesprogramma voor een dag of dagdeel. Je verdiept je in de opleiding, kunt studiemateriaal inzien en ontmoet docenten en studenten.