Hotel Management
Hotel Management

Hotel Management

Spreekt de 'wereld van gastvrijheid' je aan? Organiseer je graag? Ben je sociaal en communicatief sterk? En neem je graag de leiding? Als dat het geval is, ben je zeker bij ons op je plek.

Tijdens onze vierjarige bacheloropleiding Hotel Management combineren we theorie en praktijk en investeren veel in jouw persoonlijke ontwikkeling en begeleiding. Ons onderwijs is kleinschalig van opzet en je werkt intensief in projectgroepen. We bieden een unieke campus in een prachtige omgeving. Een perfecte combinatie voor een leerzame en gezellige studententijd in één van de oudste steden van Nederland.

Wat kun je worden?
Na je opleiding ben je in staat om een vliegende start te maken met je carrière. Je kunt als manager terecht in de (internationale) hotellerie, maar ook bij vele andere gastvrijheid georiënteerde organisaties, zoals het bankwezen, catering, gezondheidszorg, evenementen en toerisme.


 

  • Locatie Maastricht
  • Duur 4 jaar, start in sept. en feb.
  • Taal Keuze: Nederlands of Engels
Uniek is het Teaching Hotel, gerund door studenten en gevestigd in een middeleeuws kasteel in een park bij de school. Daar kun je als eerstejaars veel praktische ervaring opdoen.  

De opleiding in beeld

Over de opleiding

Over de opleiding

Internationaal

Vanaf het begin van de opleiding werk je in teams met studenten uit verschillende landen, vaak met heel verschillende culturele achtergronden. Je wordt aangemoedigd die verschillen te bestuderen en erover te lezen.

Wonen op de campus

Op het schoolterrein ligt de studentencampus waar je als eerstejaars woont. Dat is heel gezellig wonen en je werkt er aan je sociale en praktische vaardigheden. Je hebt op de campus een eigen gemeubileerde kamer met eigen badkamer. Voor lunch en diner kun je terecht in studentenrestaurant Refresh. Doordat je samenleeft met je medestudenten, sluit je hier vriendschappen voor het leven.

Chat met een student

Heb je vragen over de opleiding Hotel Management? Wil je weten hoe het is om de opleiding te volgen? Ga via de chat in gesprek met onze studenten. Deze studenten hebben zich aangemeld omdat ze studiekiezers zoals jij willen helpen met hun ervaringen. 

Nederlands of Engels

Omdat je wordt voorbereid op een internationale carrière kun je ervoor kiezen om alle lessen in het Engels te volgen. Je kunt ook de eerste twee jaar in het Nederlands doen. In het derde jaar schakel je gaandeweg over op het Engels.

Collegegeld en overige kosten

Voor elk studiejaar dat je bij ons studeert, betaal je collegegeld. Je collegegeld is afhankelijk van je persoonlijke situatie en opleiding. Voor deze opleiding is het collegegeld hoger dan gebruikelijk vanwege het kleinschalige en intensieve onderwijs. 

Meer informatie over de opleiding Hotel Management aan de Hotel Management School Maastricht vind je op hun eigen website.

Hotel Management School Maastricht
Bethlehemweg 2
6222 BM Maastricht