Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Studentverhalen

Wat staat je allemaal te wachten als student? Hoe ziet je week eruit? Een aantal studunten heeft een dagboek bijgehouden. Misschien ben je ook wel nieuwsgierig naar hoe docenten in het hbo omgaan met studenten? Lees dan het verhaal van Emiel en Dave.

Amanda Doon is het eerste jaar van de opleiding ontzettend meegevallen. "Het is echt heel snel omgegaan. Dat is meestal zo als je iets leuk vindt." Behalve het vak statistiek. Dat spreekt haar minder aan. Lees over Amanda's week.

 

Lotte Felix' drukste dag van de week is woensdag. En niet alleen vanwege de studie. "Gelukkig heb ik lange tijd op donderdag vrij gehad", zegt ze lachend. Lees over Lottes week.

 

Lisandra Leyba heeft eerst mbo verpleegkunde gedaan en een paar jaar gewerkt voordat ze startte met de opleiding Verloskunde. "Je moet het rooster niet onderschatten. Dit is een pittige studie. Hoorcolleges zijn niet verplicht, maar het is wel verstandig ze te volgen." Lees over Lisandra's week.

 

Als student bouw je met sommige docenten een speciale band op. Omdat die docent jou inspireert, of jou als geen ander weet te stimuleren. Dat dit gevoel wederzijds kan zijn, blijkt uit het gesprek tussen Emiel Sondag en Dave Krapels.