Studiefaciliteiten
Voordelig sporten

Voordelig sporten

Wij vinden het belangrijk dat je tijdens je studietijd lekker gezond bezig bent. In Heerlen en Sittard kun je goedkoop sporten. In Maastricht kun je als Zuyd student sporten met een lidmaatschap van UM Sport.

Sporten in Heerlen en Sittard
Studenten in Heerlen kunnen gratis deelnemen aan het beweegprogramma Zuydfit. Met dit programma kun je studeren onderbreken met sportieve activiteiten. Elke dag zijn er verschillende sporten waaraan je kunt meedoen zoals volleybal, badminton, aerobics en kungfu. 

Ook voor studenten in Sittard ontwikkelt Zuyd interessante sportvoorzieningen. Daarover volgt later meer.

Sporten in Maastricht
Studeer je in Maastricht, bekijk dan snel de mogelijkheden van het Universitair Sportcentrum van UM Sport in Randwyck. Dit sportcomplex heeft een fitness van 950 m², een spinning studio, een grote sporthal, drie sportzalen, indoor klimwanden en drie squashbanen. Je kunt hier groepslessen volgen, sporten in de gym of meedone aan een buitenactiviteit. Ben je op zoek naar teamspirit en competitie? Word dan via UM Sport lid van een van de 31 studentensportverenigingen.

Bij de balie van UM Sport kun je je lidmaatschap regelen. Vergeet niet je bewijs van inschrijving, student-ID en pinpas mee te nemen. De balie is elke dag geopend, ma t/m vrij van 07.00-23.00 uur, in het weekend van 09.00-20.00 uur.
Meer lezen