Carrière-event
Carrière-event: Ontmoet je Toekomst

Carrière-event: Ontmoet je Toekomst

Bedrijven en instellingen doen een beroep op Zuyd Hogeschool als ze kennis nodig hebben. Dat is een goede zaak want die vragen zetten we om in opdrachten voor onze studenten. Dan ontstaat vaak de vervolgvraag: kunnen we elkaar ontmoeten? Studenten en bedrijven zijn nieuwsgierig naar elkaar maar kunnen elkaar niet makkelijk vinden. Daarom organiseren we twee keer per jaar het carrière-event ‘Ontmoet je Toekomst’.

Elkaar ontmoeten

Voor onze studenten is het opbouwen van een zakelijk netwerk van belang voor het kunnen vinden van stages, een baan of (bedrijfs)opdrachten voor hun lessen. Elkaar ontmoeten staat daarom steeds centraal tijdens deze carrière-events.

Matchmakingfestival in het voorjaar
In het voorjaar is het carrière-event matchmakingfestival op locatie. Via table talks, talking dinners en businessswalks ontmoeten bedrijven en studenten elkaar onder genot van een hapje en een drankje in festival sfeer. 

Online speeddates in het najaar
In het najaar organiseren we een week lang online speeddates. U kunt in een online 1-op-1 gesprek van 15 minuten, kennis maken en onderzoeken wat je voor elkaar kunt betekenen. Afsluitend bespreken student en bedrijf of ze een vervolg willen geven aan dit gesprek.

Meedoen?
Een student zoekt tijdens zijn studie minimaal drie keer een bedrijf om een opdracht voor uit te voeren of om bij stage te lopen. Door studeren en werken op afstand is het op dit moment een grote uitdaging om een geschikte stagiair of stageplek te vinden. Het carrière-event is the place to be als je nog een stageplek of (bij)baan zoekt. Of als je geschikte stagiaires, onderzoekers of nieuwe collega’s voor je bedrijf zoekt. We stellen zo veel mogelijk werkgevers en studenten aan elkaar voor. Met de juiste match kom je een stap verder in je studie of in je bedrijf.

Altijd als eerste op de hoogte?

Contact
Het Kennis- en Informatiecentrum beantwoordt uw vragen en helpt u de weg vinden binnen Zuyd.

Nieuw Eyckholt 300 
6419 DJ Heerlen