Carrière-event
Carrière-event: Ontmoet je Toekomst

Carrière-event: Ontmoet je Toekomst

Bedrijven en instellingen doen een beroep op Zuyd Hogeschool als ze kennis nodig hebben. Dat is een goede zaak want die vragen zetten we om in opdrachten voor onze studenten. Dan ontstaat vaak de vervolgvraag: kunnen we elkaar ontmoeten? Studenten en bedrijven zijn nieuwsgierig naar elkaar maar kunnen elkaar niet makkelijk vinden. Daarom organiseren we twee keer per jaar het carrière-event ‘Ontmoet je Toekomst’.

Elkaar leren kennen in een 1-op-1 speeddate

Laagdrempelig en efficiënt bedrijven en studenten met elkaar in contact brengen. Dat doen we een week lang tijdens speeddates. De student kan met verschillende bedrijven daten in een online 1-op-1 gesprek van 15 minuten. Daarna bespreken de medewerker en de student of ze met elkaar verder willen praten over een stage, opdracht of baan.

Meedoen?
Een student zoekt tijdens zijn studie minimaal drie keer een bedrijf om een opdracht voor uit te voeren of om bij stage te lopen. Door studeren en werken op afstand is het op dit moment een grote uitdaging om een geschikte stagiair of stageplek te vinden. Het carrière-event is the place to be als je nog een stageplek of (bij)baan zoekt. Of als je geschikte stagiaires, onderzoekers of nieuwe collega’s voor je bedrijf zoekt. We stellen zo veel mogelijk werkgevers en studenten aan elkaar voor. Met de juiste match kom je een stap verder in je studie of in je bedrijf.

November 2021: Ontmoet je Toekomst

Tijdens het online carrière-event van Zuyd komt u als bedrijf in contact met onze studenten. Die zijn op zoek naar stages, banen, opdrachten. Kortom klussen waar ze u mee kunnen helpen. In november organiseren wij de nieuwste editie van dit event. Bent u erbij? Maak een account via Career Services en doe mee. Meer info? Bel met Vivianne Baart via 088 9893 000.

Altijd als eerste op de hoogte?

Contact
Het Kennis- en Informatiecentrum beantwoordt uw vragen en helpt u de weg vinden binnen Zuyd.

Nieuw Eyckholt 300 
6419 DJ Heerlen