Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
ict achtergrond

ICT Associate degree

Beroep
Na je opleiding kun je aan de slag als Web- en Appdeveloper of als ICT Service Officer. Je kansen op een baan zijn groot.
 

Beroep

Je wordt met de opleiding Ad-ICT specifiek opgeleid voor de functies:

  • Web- en Appdeveloper 
    Je maakt ontwerpen voor softwaresystemen, waarbij je rekening houdt met eisen en wensen van de organisatie en de gebruikers. Je ontwikkelt (delen van) software en adviseert over aanschaf of selectie van (bestaande) software. e maakt analyses van onder andere functionaliteiten, ontwerpen, interfaces van bestaande systemen om deze te valideren.

  • ICT Service Officer 
    Je adviseert over de inrichting en het beheer van een infrastructuur, waarbij je rekening houdt met eisen en wensen van de organisatie. Je maakt technische ontwerpen voor de infrastructuur met bijbehorende beveiliging. Je richt de infrastructuur in, rekening houdend met eisen voor performance, usability, security en compliance. En je brengt nieuwe technologische ontwikkelingen onder in het beheer. 

 

Inschrijven Proefstuderen

Inschrijven Proefstuderen ICT

Een baan met toekomst

Bij de opleiding Ad-ICT leiden we je op voor een baan met veel toekomstperspectief. Door onze goede contacten met het bedrijfsleven sluit ons onderwijsprogramma naadloos aan op de vragen vanuit de arbeidsmarkt. 

De vraag naar afgestudeerde ICT-studenten is groot en je hebt na je studie de keuze uit verschillende typen organisaties. Je kunt bij bedrijven, consultancy- of adviesbureaus aan de slag. Of in de gezondheidszorg, chemie, techniek, overheid, onderwijs, commerciële of financiële instellingen. Daar zit je in een ICT-rol of ben je bij een ICT-dienst werkzaam.

Inschrijven Proefstuderen

Inschrijven Proefstuderen ICT

Contact

Meer contactinformatie

Kennis-/Informatiecentrum

Meer contactinformatie