Proefstuderen

Proefstuderen ICT-Ad

In verband met corona is proefstuderen op onze locatie helaas niet mogelijk. Maar wij hebben een interessant alternatief voor je: een online sessie met twee workshops. Een docent en twee van onze studenten begeleiden dat. Na afloop van de workshops kun je alles vragen wat je nog wilde weten over de opleiding en over studeren bij Zuyd.

Data

Je kunt op twee data een proefstudeersessie bijwonen:

  • 29-3-2021: 9.30 -13 uur: Online sessie met workshops Human Computer Interaction en Programmeren
  • 1-4-2021: 9.30 -13 uur: Online sessie met workshops Artificial Intelligence en Ethical Hacking

Meld je aan

Workshops

Ethical Hacking
Wat dacht je van een keer legaal inbreken bij een bedrijf tijdens de workshop Ethical Hacking? Bedrijven geven toestemming om gehackt te worden om daar van te leren. In deze workshop leer je daar meer over. 

Artificial Intelligence
Iedereen heeft de mond vol van kunstmatige intelligentie. Maar wat is het nu echt en hoe kun je het inzetten? Daar gaat deze workshop over.

Human Computer Interaction
Crappy interfaces, ze zijn helaas nog steeds aan de orde van de dag. Website werken niet op mobiel, de zoekfunctie vindt niet wat je zoekt. Maar hoe zorg je nu voor duidelijke en goed toepasbare technische oplossingen? Dat leer je tijdens de workshop Human Computer Interaction.

Programmeren
Programmeren kun je leren. Je zet je eerste stapjes in de wondere wereld van de bouwstenen voor het maken van software. En aan het eind kun je zelfs een programma laten draaien.