Nieuws

Sterke teams: ruggengraat van Zuyd Hogeschool

Succesvol studeren valt of staat met een onderwijsinstelling die achter de schermen beschikt over sterke teams. Alleen zo kun je studenten opleiden tot professionals die de regie over hun eigen werk en ontwikkeling pakken. Goed voorbeeld, doet goed volgen. Met het programma Sterk Teamwerk werkt Zuyd Hogeschool aan krachtige teams en betrokken medewerkers. Het programma is nu halverwege. Een tussenbalans.  

Bart van Dolderen, Don Binnendijk en Wim Goossens van Zuyd hebben aan de basis gestaan van Sterk Teamwerk. Ze benadrukken dat alles draait om de ontwikkeling van de student. Teamwerk – samen verantwoordelijk zijn – is voor Zuyd een van de vijf sleutels voor succesvol studeren. Maar hoe realiseer je dit in de praktijk? Samen met de nieuwe programmamanager Kees Flink vertellen de drie bedenkers hierover in een uitgebreid interview.