Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Legal Lab

Legal Lab is een leer- werkbedrijf waar studenten van de opleiding HBO-Rechten juridische diensten verlenen onder begeleiding van ervaren professionals. Legal Lab is laagdrempelig, helder in afspraken en communicatie en levert gedegen producten tegen eerlijke prijzen. Legal Lab biedt hulp aan partijen die anders niet zo snel juridische ondersteuning zouden zoeken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Ondernemers en publieke instellingen kunnen bij Legal Lab terecht voor juridisch advies. Wij helpen u bij het oplossen en vooral voorkomen van juridische problemen en nog liever het creëren van kansen. Zie ons als 'juridisch huisarts', een vertrouwenspersoon die je bezoekt voordat je ergens last van krijgt. Legal Lab beschikt over een netwerk van specialisten met verschillende disciplines om complexe zaken aan door te verwijzen.

Lees ook de blog.

Workshops
U kunt bij Legal Lab ook terecht voor bijscholing voor uw medewerkers op een bepaald rechtsgebied. Ook verzorgen wij lezingen en workshops. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Praktijkgericht onderzoek
Legal lab doet samen met het lectoraat Recht in Europa, Recht in de Euregio praktijkgericht onderzoek naar vernieuwingen in het juridisch domein. Zo doen wij onderzoek naar nieuwe juridische diensten, beroepsrollen en producten. 

Onze medewerkers 
De dagelijkse coördinatie is in handen van mr. Lucy Habets-Theunissen en mr. Martijn Plitscher. Zij hebben beiden ruime ervaring in de praktijk als respectievelijk advocaat en gerechtsdeurwaarder en het onderwijs. Zij zijn het gezicht en eerste aanspreekpunt van Legal Lab en begeleiden het wisselende team van juridisch studenten. De projectleiding is in handen van mr. Koen Savrij Droste en mr. Lucas Lieverse, beiden hebben jarenlange ervaring in de zakelijke advocatuur en het onderwijs.

Contactgegevens
Zuyd Legal Lab
Steenweg 76
6131 BH Sittard
T +31 (0)46 420 72 06
E legallab@zuyd.nl
I www.zuyd.nl/legallab

Openingstijden
Legal Lab is geopend van maandag tot en met donderdag van 9 tot 17 uur en op vrijdag van 9 tot 12.30 uur. In de schoolvakanties zijn we gesloten.

Legal Lab Zuyd