Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit
52resultaten gevonden
 • Accountancy

  Als accountant ben je gespecialiseerd in het samenstellen en controleren van de jaarrekening. Daarnaast adviseer je de ondernemer in bedrijfseconomische, fiscale en juridische zaken en ben je de vertrouwenspersoon.

  Lees meer over Accountancy
 • Applied Science

  Als afgestudeerde van deze opleiding bedenk je innovatieve oplossingen in de chemie voor vraagstukken op maatschappelijk, technisch of medisch vlak. Je werkt mee aan de verbetering van de kwaliteit van leven en milieu.

  Lees meer over Applied Science
 • Bedrijfseconomie

  Bedrijfseconomie is de opleiding voor jou als je een spannende carrière in het bedrijfsleven wilt, waarin je de geldstromen in de gaten houdt, financiële analyses maakt en advies geeft aan het management.

  Lees meer over Bedrijfseconomie
 • Beeldende kunst

  Kun jij je een wereld voorstellen zonder beeldende kunst? Precies! Beeldende kunst laat zien hoe divers de wereld is. Het maakt de wereld ervaarbaar door die op een andere manier te laten zien. Beeldende kunst levert commentaar, onderzoekt, geeft kritiek, heeft vaak ook veel humor. En van kunst kun je veel leren.

  Lees meer over Beeldende kunst
 • Biologie en Medisch Laboratorium Onderzoek

  De opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek is opgenomen in de nieuwe opleiding Applied Science samen met de opleidingen Chemie en Chemische Technologie.

  Lees meer over Biologie en Medisch Laboratorium Onderzoek
 • Built Environment

  De opleiding leidt op voor een veelzijdige baan waarin ontwerpen, tekenen, construeren, organiseren en realiseren in de gebouwde omgeving centraal staan. Met bouwkunde, civiele techniek en regie gebouwde omgeving als drie pijlers.

  Lees meer over Built Environment
 • Chemie

  De opleiding Chemie is opgenomen in de nieuwe opleiding Applied Science samen met de opleidingen Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en Chemische Technologie.

  Lees meer over Chemie
 • Chemische Technologie

  De opleiding Chemische Technologie is opgenomen in de nieuwe opleiding Applied Science samen met de opleidingen Chemie en Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek.

  Lees meer over Chemische Technologie
 • Commercieel Management

  De opleiding Commercieel Management is een economische opleiding, gericht op de professionele en persoonlijke ontwikkeling van de student. De eerste twee jaar leg je een brede basis en in het derde jaar kies je een van de vier uitstroomprofielen.

  Lees meer over Commercieel Management
 • Communication and Multimedia Design

  CMD’ers zijn creatieve probleemoplossers in interactieve media, die kunnen meegroeien met de allernieuwste ontwikkelingen op het terrein van communicatie in digitale media. Steeds op zoek naar nieuwe kansen en toepassingen.

  Lees meer over Communication and Multimedia Design
 • Creatieve Therapie

  Je wilt iets met mensen en je wilt iets creatiefs. Als creatief therapeut help je mensen met problemen. Sommige problemen zijn lastig in woorden uit te drukken, maar wel in tekeningen, toneelspel, zang of dans. Een creatief therapeut helpt daarbij.

  Lees meer over Creatieve Therapie
 • Docent Beeldende Kunst

  Kun je goed tekenen, schilderen en wil je andere mensen in contact brengen met kunst en cultuur? Wil je met jouw creativiteit een bijdrage aan de maatschappij leveren? Niet alleen op scholen, maar ook bij musea en instituten voor kunstzinnige vorming.

  Lees meer over Docent Beeldende Kunst
 • Docent Muziek

  De opleiding Docent Muziek aan het Conservatorium Maastricht leidt je op tot vakbekwaam docent of muziek(ped)agoog. Je stimuleert kinderen, jongeren en volwassenen en leert ze zelf musiceren op een passend niveau.

  Lees meer over Docent Muziek
52resultaten gevonden