Zuyd.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten
Satijnwit

Persoonlijke hulp

Een opleiding kiezen is moeilijk. Heb je het gevoel dat je niet verder komt? Dan kan een gesprek met de decaan op jouw school of de studiekeuzeadviseur van Zuyd je misschien helpen. Voor vluchtelingen biedt Zuyd extra hulp.

Decaan van je eigen school
Heb je al eens een gesprek gehad met de decaan of studieloopbaanbegeleider van jouw school? Hij of zij helpt je bij loopbaankeuzes, dus ook bij het vinden van een vervolgopleiding die jij leuk vindt. De decaan heeft inzicht in de mogelijkheden na de middelbare school en kan samen met jou kijken naar welke opleidingen bij jouw wensen aansluiten. 

Studiekeuzeadviseur Zuyd
Voor persoonlijke hulp bij je studiekeuze kun je terecht bij onze studiekeuzeadviseur. Je kunt bij voorkeur telefonisch een afspraak maken: 045-4006253 of 045-4006231 dagelijks tussen 9.00 – 13.00. Bel je na 13.00 uur spreek dan duidelijk je naam en telefoonnummer in na het voicemailbericht. Je wordt dan zo spoedig mogelijk teruggebeld.

Externe hulp
Voor studiekeuzehulp kun je ook terecht bij een extern bureau, zoals Profiel ASL. Die dienstverlening is meestal niet gratis.

Hulp voor vluchtelingen en andere nieuwkomers
Ben je nieuw in Nederland en heb je een studiewens? Zuyd helpt je op weg om alle procedures goed te doorlopen. Lees meer...

 

Studenten opleiding Commercieel Management