Nieuws
Nieuws

Het warme zorghart van Limburg

Steeds meer studenten schrijven zich in voor een zorgopleiding bij Zuyd Hogeschool. In De Limburger vandaag aandacht voor het kloppende zorghart van Limburg als gevolg van corona.

Drie studenten aan het woord

De studenten Stella Penders (Master Gezondheidsinnovatie), Quinty Pötgens (Logopedie) en Noer Nitzsche (Vaktherapie; Danstherapie) vertellen in de bijlage Gezond in Limburg van De Limburger over hun keuze voor een zorgopleiding bij Zuyd Hogeschool.

 

Voordelen van Zuyd

De kleinschaligheid van Zuyd spreekt hen aan. Maar ook de warme ontvangst tijdens de open dag, de deskundigheid van de docenten en het feit dat bij Zuyd de enige opleiding Danstherapie van Nederland is, zijn een paar van de voordelen die ze noemen. Andere pré is de combinatie van werken in de praktijk en het doen van onderzoek, zijn nog maar drie van de vele voordelen die de drie noemen over hun zorgopleiding. Het hele verhaal is hier te lezen.