Nieuws
Nieuws

Sporthelden en studenten meten jouw fitheid op 6 juni

Test hoe sterk je bent en ga een krachtmeting aan met Nederlandse topsporters. Dat kan tijdens het event ‘Grensoverstijgend meten’ op donderdag 6 juni! Op het High Performance Centre (HPC) in Sittard staan studenten van de opleiding Mens en Techniek | Biometrie van Zuyd klaar om te checken hoe sportief je nou eigenlijk echt bent.

Misschien rolt wel uit hun computers dat je hoger springt dan wereldkampioen poolstokspringen Rens Blom. Of wie weet fiets je harder dan de paralympische handbikekampioenen: Mitch Valize en Chantal Haenen. Maar ook als je paralympisch atleet Noah Mbuyamba nog even in het echt wil zien voordat hij naar de paralympics in Parijs gaat, moet je 6 juni naar Sittard komen.

Trainingsadvies

Rens Blom is onze gastspreker en Mitch en Chantal zitten klaar om je te laten zien wat echt hard fietsen is. Verder mag je bij het bedrijf FokusDiagnostik uit Jülich in Duitsland je hartslag en de verzuring van je lichaam laten meten. En onze studenten van Biometrie nemen ook hun meetapparatuur mee om je vitaliteit te checken. Daarna krijg je uitgebreide trainingsadviezen van de studenten én FokusDiagnostik.

Waar?

Iedereen is welkom van 14 tot 20.00 uur op het HPC aan de Eggerweg 2 in Sittard. Ja, ook als je helemaal geen zin hebt in een vermoeiende inspanningstest!