Nieuws

Jubilarissen Zuyd in de bloemen gezet

Zuyd Hogeschool heeft 52 van haar medewerkers op 20 januari een bloemetje gegeven omdat ze dit jaar twintig jaar in dienst zijn. Doorgaans is een twintigjarig dienstverband geen officieel jubileum. Maar ter ere van het 20-jarig bestaan van Zuyd wordt voor één keer een uitzondering gemaakt.

Rode en witte tulpen

De bloemen (in de kleuren van Zuyd: een boeket van tien rode en tien witte tulpen) zijn bewust op 20 januari bezorgd. In de nieuwjaarsnacht kondigde Zuyd al aan dat er gedurende 2021 telkens op de twintigste van elke maand een feestelijke gebeurtenis staat ingeroosterd. Welke, dat blijft nu nog een mysterie. Medewerkers en studenten weten alleen nog dat het thema van dit feestjaar: ‘De Kunst van het Leren!’ is.  

De organisatie laat wel nog los dat alle Zuyd-studenten die dit jaar twintig worden een verjaardagskaart krijgen. De eerste jarigen zijn dus al gefeliciteerd. Verder gaat op 1 februari ook de speciale jubileum-website de lucht in daarop wordt verslag gedaan van alle feestelijkheden een aankondigingen. Op Social Media kunnen nu al reacties en foto’s gedeeld worden met #20jaarZuyd.