Nieuws
Nieuws

Schrijf je in voor LIME MEET(ing) 2018

Er komt steeds meer meetapparatuur op de markt voor de zorgprofessional. Dat is fijn, maar doordat de zorgvraag – en daarmee de administratieve verplichting – toeneemt, ontbreekt het de zorgprofessional aan meer tijd voor die apparatuur. Daarom is LIME (LImburg MEet) opgezet: om te komen tot betere en efficiëntere zorg. Op 11 oktober vindt het congres plaats op de Brightlands Chemelot Campus in Geleen.

Nieuwe ontwikkelingen

Tijdens LIME MEET(ing) kunnen zorgprofessionals de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van meten in de zorg ontdekken. Daarnaast is ruim gelegenheid om in contact te komen met collega’s uit het werkveld en ondernemers. LIME MEET(ing) biedt daarnaast de mogelijkheid om eigen meetvraagstukken voor te leggen. Er is bovendien ruimte voor kennisoverdracht en -deling en het leggen van waardevolle contacten in een informele sfeer.

Gratis Inschrijven

Het Brightlands innovatieprogramma LIME is er om de (door)ontwikkeling en het daadwerkelijke gebruik van innovatieve meetproducten en -instrumenten voor de zorg te stimuleren. Er zijn dan ook geen kosten verbonden aan deelname voor het congres. Schrijf je daarom snel in.

Programma

LIME MEET(ing) 2018 op 11 oktober wordt geopend door Raymond Clement, directeur van de faculteiten gezondheidszorg en Sociale Studies van Zuyd Hogeschool. Marleen van Rijnsbergen, gedeputeerde Werk en Welzijn van provincie Limburg, deelt vervolgens haar persoonlijke kijk op het belang van gezondheidsmetingen en haar eigen ervaring hiermee. De aansluitende lezing van lector Martijn Zoet van Zuyd biedt een kijk op slimmer meten en efficiënter data verzamelen. Professor Luuk van den Moorsele (KU Lanaken) belicht zijn visie op het gebied van positieve gezondheid.

Café en markt

In het LIME Café kun je tijdens de dag in contact komen met LIME, zorgverleners, ondernemers en andere geïnteresseerden. Laat je inspireren over mogelijkheden en verbindingen met andere personen of organisaties. Op de LIME Markt presenteren partners van LIME zich en kun je nader kennismaken met de mensen achter de kennisthema’s van LIME. De markt is tijdens LIME MEET(ing) doorlopend te bezoeken.