Nieuws
Nieuws

Zuydfilm ‘Het begint met jou’ wint Gouden Reiger

De film ‘Het begint met jou’ heeft indruk gemaakt, want hij is beloond met een Gouden Reiger in de categorie ‘Effectief en Overtuigend’. De Gouden Reigers zijn prijzen voor de mooiste en beste bedrijfsproducties die in opdracht zijn gemaakt. De prijzen zijn op donderdag 14 maart uitgereikt in museum Beeld en Geluid in Hilversum.

Sinds de première van de Zuydfilm ‘Het begint met jou’ is hij al meer dan een miljoen keer bekeken. Zuydalumnus Manouk Pluis neemt de kijker mee in de wereld van de studiekiezer. Een wereld van allerlei invloeden, tegenstellingen en moeilijke keuzes. ‘Lekker op kamers, dat is goed voor je’, of ‘Niet piepen, doorzetten’. Maar uiteindelijk toch de geruststelling dat verkeerde keuzes niet bestaan.

Liesbeth van den Dries van bureau Zandbeek en Timon Moll, regisseur van onder andere Chateau Meiland, sloegen de handen ineen om de award-winning film in opdracht van Zuyd te maken. Ze zijn dan ook supertrots dat de film in de prijzen is gevallen. Angelique Baguette, directeur van de dienst Marketing en Communicatie: “Het is heel mooi dat onze film deze prijs heeft gewonnen. We willen de studiekiezer écht raken en laten zien dat we begrijpen hoe moeilijk het maken van een studiekeuze kan zijn. We zijn ontzettend trots op deze erkenning.” 

Meer informatie over de Gouden Reigers vind je op www.goudenreigers.com.