Nieuws
Nieuws

Open dag bij Zuyd Hogeschool op zaterdag 11 maart

Op zaterdag 11 maart organiseert Zuyd Hogeschool een open dag voor toekomstige studenten op de locaties in Heerlen, Sittard en Maastricht. De open dagen van Zuyd zijn dé ideale gelegenheid voor toekomstige studenten om zich te oriënteren welke opleiding het beste past.

Ben jij bezig met het kiezen van een studie, kom dan naar onze open dag van 11 maart. Of ken jij in jouw omgeving iemand die zich aan het oriënteren is op een studie? Wijs diegene dan op de aankomende open dag van Zuyd op 11 maart.

Tijdens de open dag zijn toekomstige studenten van harte welkom op onze locaties in Heerlen, Sittard en Maastricht tussen 10.00 en 15.00 uur. Zij kunnen bijvoorbeeld presentaties volgen over bijna al onze opleidingen, meedoen aan proeflessen, vragen stellen aan docenten én studenten, en persoonlijke hulp krijgen bij het maken van hun studiekeuze. Ouders of verzorgers zijn uiteraard van harte welkom om mee te komen!

Wij verzoeken bezoekers vriendelijk zich vooraf aan te melden voor de open dag. Alle informatie is te vinden op www.zuyd.nl/opendagen.