Nieuws
Nieuws

Winterconcert van Universiteitskoor Maastricht

Het Universiteitskoor Maastricht houdt op 28 januari een concert in de Lourdeskerk aan de Groene Loper in Maastricht. Het concert ‘Winter is Coming’ bestaat uit een breed repertoire variërend van Scandinavische muziek tot nummers met een winters thema.

Bij het Universiteitskoor zitten op dit moment vier medewerkers en twee studenten van Zuyd. Twee van die medewerkers zijn dirigent Wim Vluggen en pianist en zanger Don Binnendijk. Zuyd-student Talia Lieberman zal niet alleen zingen. Zij speelt ook de Djembé tijdens het concert. Het koor hoopt nog meer leden te vinden. “Daarom is ons concert een mooie kans voor mensen om ons te leren kennen”, zegt een van de ongeveer tachtig koorleden. Geïnteresseerde toekomstige koorleden vinden meer informatie over het koor op hun website

Kijk voor updates op Instagram van het koor: @umchoir.