Nieuws
Nieuws

Conservatorium geeft 78 concerten tijdens Club Classical

Studenten en docenten van het Conservatorium brengen op een avond 78 concerten ten gehore. Tijdens ‘Club Classical – Nacht van klassieke muziek’ op 28 januari brengen ze de wondere wereld van klassieke muziek tot leven op verschillende plekken in het gebouw van het Conservatorium.

Bezoekers kunnen het ene moment een solist horen, terwijl ze elders in het gebouw naar een orkest kunnen luisteren. Zo is het mogelijk voor het Conservatorium op een avond 78 concerten te geven. De muzikanten hebben een zeer divers repertoire geselecteerd van barok tot hedendaagse muziek en cross-overs. De Nacht van de Klassieke Muziek is een uitgelezen kans om de klassieke afdeling van het Conservatorium beter te leren kennen. De deuren aan de Bonnefantenstraat 15 in Maastricht openen om 18.30 uur. Geïnteresseerden zijn van harte welkom het eerste optreden bij te wonen dat om 19.00 uur begint. Het laatste duurt tot 00.00 uur. En voor de toegang geldt: “Pay as you feel”.

Meer informatie staat hier.