Nieuws
Nieuws

Laurien Kok meest duurzame docent van Zuyd Hogeschool

Voorafgaand aan de landelijke verkiezing van de meest duurzame docent in het hoger onderwijs 2022, heeft Zuyd een interne verkiezing gehouden. Deze is gewonnen door Laurien Kok.

Olaf van Nugteren, vicevoorzitter College van Bestuur, prees vooral haar activisme om ook beleidsmakers aan te sporen serieus werk te maken van het verduurzamen van de community.

De uitslag van de landelijke verkiezing waarbij Laurien Zuyd vertegenwoordigt, verschijnt op 23 november aanstaande. 

Zo werken wij aan een duurzamere wereld

Bij Zuyd Hogeschool gonst het van de ideeën en initiatieven die bijdragen aan een duurzamere wereld. Met het programma Duurzaam Zuyd bieden we hieraan richting en ondersteuning. In dit programma geven wij onze duurzaamheidsambities vorm: we zorgen voor een integrale plaats van duurzaamheid in ons onderwijs, we verduurzamen onze bedrijfsvoering en we investeren in de vitaliteit van onze studenten en medewerkers. We zijn er nog niet, maar we werken hier iedere dag keihard aan. Op die manier zorgen we er als hbo-instelling voor dat onze studenten zich ontwikkelen tot goedopgeleide professionals. Professionals die de kennis en de vaardigheden hebben om vanuit hun vakgebied bij te dragen aan een duurzamere wereld.