Nieuws
Nieuws

Terugblik op digitalisering bedrijven: MKB Datalab Limburg

De balans wordt opgemaakt voor de digitalisering van Limburgse ondernemers. In hoeverre zijn hun bedrijven gedigitaliseerd en welke impact heeft dit gehad? Daarover gaat het slotevent van het MKB Datalab Limburg op 4 juli.

Het MKB Datalab Limburg, leadpartner Zuyd en alle andere partners blikken op deze dag terug op het project dat in december 2019 begon. Het plan was midden- en kleinbedrijven (mkb) van twee tot vijftig medewerkers te helpen op het gebeid van digitalisering. Doel is dat Limburgse ondernemers hun data hierdoor slim kunnen gebruiken om hun productiviteit te verhogen. Tijdens deze laatste bijeenkomst delen ondernemers hun ervaringen en wordt het stokje overgedragen aan de Brightlands Digitale Werkplaats MKB. Niels Snoep, teammanager Innovatie bij de Rabobank, is ceremoniemeester van de dag.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden.