Nieuws
Nieuws

‘Sollicitanten’ daten met Zuyd via speciale website

Mensen die een baan als docent bij Zuyd overwegen, kunnen vanaf medio juni een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Dit is mogelijk via de speciale website ‘thuisbijzuyd.nl. Dit kan ook als er op dit moment geen geschikte vacature is.

“Gewoon om te kijken of het docentschap je aanspreekt en om te verkennen of je je thuis zou voelen bij Zuyd Hogeschool”, zegt HR adviseur Sandy Puts van Human Resources (HR). Aanleiding voor de nieuwe website is de krapte op de arbeidsmarkt. Puts: “Het mooie is dat je hiervoor dus niet eerst een sollicitatiebrief hoeft te schrijven en je wel al je vragen kunt stellen over Zuyd en de functie van docent.” Als na die eerste kennismaking de interesse is gewekt, legt HR contact met een opleiding of domein. Of HR wijst kandidaten op bestaande fulltime of parttime vacatures. 

Meer info

Kijk voor meer informatie op thuisbijzuyd.nl en plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.