Nieuws
Nieuws

Angelique Baguette nieuwe directeur Marketing en Communicatie bij Zuyd Hogeschool

Op 1 mei 2022 start Angelique Baguette als nieuwe directeur Marketing en Communicatie bij Zuyd Hogeschool. Momenteel is zij werkzaam als manager Marketing & Communication Affinity Individuals bij Aon.

Angelique Baguette (53) studeerde Bedrijfseconomie met specialisatie Finance en Marketing aan de Universiteit Maastricht. Na haar afstuderen was zij in diverse organisaties werkzaam op het gebied van marketing en communicatie, waarvan 15 jaar als leidinggevende. Ze werkte onder andere voor Rabobank Nederland en andere onderdelen van de Rabobank Groep, Essent, en de afgelopen vier jaar voor Aon. Daarnaast heeft zij sinds 2011 een interim-, management- en consultancybureau voor marketing, communicatie en management: de Dutch Marketing Company. Verder zet zij haar kennis en ervaring in als gastdocent en extern deskundige bij Fontys Hogescholen, en als afstudeerbegeleider bij de HAN University of Applied Science.

Bouwen aan een duurzame relatie met klanten

Angelique is enthousiast om de stap naar Zuyd te kunnen zetten. “Zuyd Hogeschool heeft de uitdaging om een duurzame relatie aan te gaan met haar klanten. En daarmee bedoel ik niet alleen de studenten, maar ook de overheid, het bedrijfsleven en professionals. Aan de positionering als aantrekkelijke hogeschool en partner wil ik graag een bijdrage leveren. Betekenisvol zijn voor klanten, dat geeft mij energie. Mijn ervaringen uit het bedrijfsleven en dan met name in het realiseren van transitie, vernieuwing, impact en groei, zet ik graag in bij Zuyd. Ik kijk er naar uit om aan de slag de gaan.”

Ook het College van Bestuur van Zuyd Hogeschool is blij met de komst van Angelique Baguette. “Haar jarenlange ervaring sluit goed aan bij wat Zuyd nodig heeft en waarin we ontwikkeling en versteviging nastreven. We kijken uit naar de samenwerking en wensen Angelique veel succes in haar nieuwe rol bij Zuyd”, aldus collegevoorzitter Luc Verburgh.

Angelique Baguette volgt Linda Hendriks-Vermeulen op die sinds september 2019 de functie van directeur Marketing en Communicatie ad interim vervulde, naast de functie van directeur Zuyd Professional. Linda Hendriks-Vermeulen gaat per 1 juni aan de slag als directeur van Fontys Sporthogeschool.