Nieuws
Nieuws

Dictee Vertaalacademie over historie van Maastricht

De bekende Nederlandse schrijver Abdelkader Benali heeft dit jaar het Dictee van de Vertaalacademie geschreven over de historie van Maastricht. Op 17 mei komt hij het zelf voorlezen aan studenten en docenten. Geïnteresseerden van buiten Zuyd Hogeschool kunnen online deelnemen.

In de tekst neemt Abdelkader Benali de kandidaten mee naar de geschiedenis van Maastricht. Om te voorkomen dat deelnemers zich vooraf al kunnen ‘inlezen’, verklapt de Vertaalacademie nog niet over welke periode uit de geschiedenis het Dictee precies gaat. 

Wanneer?
Dinsdag 17 mei van 14.00 tot 16.30 uur.

Online deelname

Studenten, medewerkers van Zuyd en andere geïnteresseerden kunnen meedoen aan het Dictee. Wie zich aanmeldt, krijgt een week ervoor een deelname link. Aanmelden kan via deze link.