Nieuws

Meer verzoeknummers voor Booking Agency Conservatorium

Het aantal verzoeknummers bij het Booking Agency van Conservatorium Maastricht neemt weer toe. Na de onzekerheid rond corona zijn er weer meer feestjes en daar hoort uiteraard goede muziek bij.

In de vorm van een romantische toegift, had de Booking Agency dit jaar met Valentijn een speciale actie in petto. Wie zijn geliefde een écht origineel cadeau wilde bezorgen, kon een serenade naar keuze aanvragen. Een actie die voor herhaling vatbaar is. Maar ook voor andere gelegenheden druppelen de aanvragen na lange tijd weer binnen.


Klassiek en Jazz

Sinds september 2015 bestaat de agency die vooral klassieke muziek en jazz op het repertoire heeft. Voor de klassieke muziek is dit in handen van Luke Mitchell. Als de klant liever jazz hoort, komt hij terecht bij Marc Puyol-Hennin. In totaal heeft het bureau ongeveer dertig acts in de aanbieding bestaand uit verschillende formaties in beide muziekrichtingen. In de loop der jaren heeft de Booking Agency aan tal van mooie projecten gewerkt met bijvoorbeeld Theater aan het Vrijthof, Parkstad Limburg Theater Heerlen, de Tefaf en het Fotomuseum aan het Vrijthof. Maar ook bij kleinere evenementen wordt het bureau geboekt zoals bruiloften, begrafenissen en verjaardagen. Voor de studenten zijn al die optredens ideaal om hun podiumervaring en netwerk te vergroten.

Playboy bunnies

Daarnaast floepen ook af en toe enkele opmerkelijke verzoeken in de mailbox. Zoals die keer dat dat ze de vraag kregen of een stel zangers verkleed als ober kon komen voor een flashmob. Of de vraag of ze een paar zangeressen verkleed als playboy bunnies konden komen optreden. In dit geval bleef het uiteraard bij een aanvraag.

Moederdag

Wie zijn of haar moeder op 8 mei een onvergetelijk cadeau voor Moederdag wil geven, kan contact opnemen met de Booking Agency of stuur een mail om een optreden te boeken.