Nieuws

Gratis pitch-training bij Zuyd Professional

Wie presenteren of spreken in het openbaar eng vindt, kan zich nu opgeven voor een gratis pitch-training. Ter ere van 20 jaar Zuyd Hogeschool stelt Zuyd Professional twintig plekken gratis beschikbaar voor een pitch-workshop op 19 oktober.

Pitchen eng?

Eigenlijk pitcht iedereen regelmatig. Op het werk, op school of tijdens je vrije tijd. Een pitch is een overtuigende korte presentatie, met een helder doel. Waarin je vertelt waar je mee bezig bent, wat je ideeën zijn en wat je wilt bereiken. Voor wie pitchen eng vindt of voor mensen die graag meer handvatten krijgen voor een goede pitch, heeft Zuyd Professional deze training ontwikkeld.

De Kunst van het Leren pitchen

Tijdens de workshop leer je presentatievaardigheden aan waardoor je pitch beter wordt. Inhoudelijk wordt je verhaal sterker en de manier waarop je het zegt wordt overtuigender.

Je bereikt verder:

  • dat je zelfverzekerder bent tijdens je pitch;
  • dat je mensen kunt meenemen in je verhaal zodat ze enthousiast worden en je graag verder helpen;
  • dat je beseft waar je goed in bent en dat slimmer in kunt zetten.

De workshop kent veel eigen inbreng, voorbeelden uit de praktijk en afwisseling. De exacte inhoud stemmen we af op jouw (werk)situatie en doelen, zodat iedere deelnemer het maximale eruit kan halen. De pitch-training sluit hiermee naadloos aan op het motto van 20 jaar Zuyd: De Kunst van het Leren!

Aanmelden

De workshop op 19 oktober vindt plaats bij Zuyd in Heerlen van 18.30 tot 21.15 uur. Om kans te maken op de gratis training, moeten geïnteresseerden zich zo snel mogelijk aanmelden, want: op = op. Na je aanmelding hoor je zo snel mogelijk of je een van die twintig gelukkigen bent.