Nieuws
Nieuws

L1 volgt eerstejaarsstudenten in coronatijd

L1 volgt de komende maanden drie eerstejaarsstudenten om te zien hoe studeren in coronatijd bevalt. Hun verhalen zijn te zien in 'Limburg Centraal'.

Corona en onderwijs

Dat corona van invloed is op ons dagelijks leven en dus ook het onderwijs, is natuurlijk bekend. Maar hoe eerstejaarsstudenten zelf hun studie ervaren in deze bijzondere tijden is misschien minder bekend, moet L1 gedacht hebben.

De drie studenten

Om die reden is L1 in het nieuwsprogramma Limburg Centraal gestart met een portretreeks van drie studenten die dit studiejaar aan hun opleiding zijn begonnen. Het gaat om Simone Post, student Geneeskunde aan de UM, Mina van Cuijk, student Marketingcommunicatie bij Vista College en Vanghelis Leiendecker, student Biometrie | Mens & Techniek bij Zuyd Hogeschool. Zij worden dit studiejaar gevolgd en om de paar maanden wordt uitgezonden hoe het hen dan vergaat. 

 

Uitzending bekijken

Kijk hier het eerste item terug en kom meer te weten over de drie studenten, onder wie dus Vanghelis Leiendecker van Zuyd Hogeschool.