Nieuws
Nieuws

INKOM Maastricht van start

Vandaag zijn ruim 3.000 studenten van de Universiteit Maastricht en Zuyd Hogeschool begonnen aan hun introductieweek in Maastricht. “Het wordt een andere INKOM dan anders”, aldus voorzitter Milou Berdenis van Berlekom, voorzitter van de Werkgroep INKOM.

“Met een aantal fysieke activiteiten zoals de Welcome to Maastricht markt op Tapijn, workouts bij UM Sport, stadswandelingen, filmvoorstellingen bij Pathé en Enter Maastricht (een nadere kennismaking met de stad Maastricht. Daarnaast is er online nog veel te beleven via het digitale platform voor de INKOM: een livestream van de opening op maandagavond, workshops, cantus, digitale rondleidingen en een debat met rector magnificus Rianne Letschert.

Meer weten?

Het thema van de INKOM 2020 is ‘Enter the unknown”. Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 augustus zullen de studenten met elkaar en met de stad Maastricht kennismaken. Kijk voor meer informatie en het programma op de website: 

INKOM 2020