Nieuws
Nieuws

Zuyd Hogeschool organiseert online speeddate voor bedrijven en studenten

Door het coronavirus zal voor velen thuis werken en online studeren de komende tijd de norm blijven. Dit maakt het voor bedrijven en studenten lastiger om elkaar te vinden, bijvoorbeeld als het gaat om afstudeer- en onderzoeksopdrachten, stages en (tijdelijke) vacatures. Om bedrijven en studenten het makkelijker te maken met elkaar in contact te komen organiseert Zuyd Hogeschool van 25 t/m 29 mei een online speeddate-event.

Week lang speeddaten

Een week lang kunnen bedrijven en studenten van Zuyd elkaar online ontmoeten. Elke dag worden van 9.00 – 11.00 uur en van 15.00 – 17.00 uur speeddatesessies van elk een kwartier georganiseerd. Bedrijven kunnen hiervoor intekenen op www.careerservices.zuyd.nl. Ze geven een korte beschrijving van hun bedrijf en geven aan welke studenten van welke opleiding zij zoeken. Inmiddels hebben ruim 40 bedrijven zich al aangemeld, waaronder de Duits-Nederlandse Handelskamer, Yacht, Fagro, Boston Scientific en Volta Limburg. Dit aantal zal naar verwachting toenemen.

Direct contact

Vanaf 12 mei kunnen de studenten intekenen op de aangeboden sessies, eveneens via www.careerservices.zuyd.nl. De link is 15 minuten voor aanvang beschikbaar in het digitale overzicht van de student. De student kan zoveel sessies regelen als hij/zij wil, doch maximaal 40. Het aantal bedrijven dat mee wil doen is ongelimiteerd en ook voor hen geldt een maximum van 40 sessies.

Neem voor meer informatie contact op met het Kennis- en Informatiecentrum van Zuyd via 088-9893 000 of kic@zuyd.nl.