Nieuws

Win een overnachting in kasteelkamer Teaching Hotel

Zuyd Hogeschool viert dit jaar haar 20e verjaardag. Daarom maken lezers van dit bericht op 20 februari kans op een hotelovernachting voor twee personen in het Teaching Hotel Château Bethlehem. Dit is een van de vele feestelijkheden die voor 2021 gepland zijn. Een deel van die verrassingen vindt op de twintigste van elke maand plaats.

Jubileum voor Zuyd én Teaching Hotel

Het Teaching Hotel is gehuisvest in een kasteel dat als prachtige parel in het groen ligt op de campus van de hotelschool in Maastricht. Het hotel heeft 26 unieke hotelkamers. Ontworpen door bekende Nederlandse designers. Gastvrijheid staat hier hoog in het vaandel. Het Teaching Hotel is onderdeel van de Hotel Management School Maastricht van Zuyd en heeft zelf ook iets te vieren: het hotel bestaat 10 jaar.

Maak kans op een overnachting

Bezoek Zuyd op Facebook of LinkedIn om kans te maken op een voucher voor de hotelovernachting. Like de winactie en vertel met wie jij in het hotel zou willen overnachten. De twintig winnaars krijgen over vijf dagen, op 25 februari een persoonlijk bericht op social media. 

Twee decennia Zuyd

Zuyd bestaat in 2021 20 jaar, maar haar voorgeschiedenis gaat veel verder terug. Het begon al in 1823 in Maastricht met het kunstonderwijs. Zuyd wil haar jubileum niet zomaar voorbij laten gaan. Daarom wordt het gevierd met studenten, medewerkers en partners van Zuyd. Onder het motto: ‘De Kunst van het Leren’, staan tal van verrassingen op stapel zodat het een feestelijk jaar wordt.