Nieuws

Jeanette Oostijen wordt bestuurslid bij VISTA college

Jeanette Oostijen, directeur van de faculteit International Business and Communication, gaat vanaf 1 september 2019 aan de slag bij VISTA college. Zij wordt lid van het College van Bestuur. VISTA college is onlangs ontstaan uit een fusie van Arcus College en ROC Leeuwenborgh.

Jeanette Oostijen is sinds bijna negen jaar werkzaam voor Zuyd. Als directeur van de faculteit International Business and Communication – waaronder de opleidingen Oriëntaalse Talen en Communicatie, European Studies, International Business en de Vertaalacademie vallen – gaf zij met haar collega’s de afgelopen jaren op vele manieren betekenis aan de missie Educating Global Minds. “Met onze opleidingen hebben we inmiddels veel studenten uit binnen- en buitenland opgeleid tot ondernemende, ‘global en open minded’ professionals die door hun competenties op het gebied van interculturele communicatie een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de internationale ambities van onze regio en bijdragen aan een betere en meer tolerante wereld.” Jeanette Oostijen ziet ernaar uit haar ervaringen in te zetten in haar nieuwe bestuurlijke rol bij VISTA college. Zuyd wenst haar veel succes met deze mooie uitdaging.