Nieuws
Nieuws

Tweede editie Limburgs Streekdiner voor Voedselbank

Onder auspiciën van La Saison Culinaire wordt op maandag 20 november het tweede Limburgs Streekdiner georganiseerd voor de Voedselbank Zuid-Limburg. Er wordt een heerlijk diner bereid met Limburgse streekgerechten door de Limburgse topchefs van Château Neercanne, Tout à Fait, La Source (van La Butte aux Bois) en Château Sint Gerlach.

Restaurant Refresh

Het Limburgs Streekdiner wordt geserveerd in restaurant Refresh van de Hotel Management School in Maastricht. De entree is vanaf 18.00 uur en het eerste gerecht wordt om 18.30 uur geserveerd. De avond wordt muzikaal opgeluisterd door onder andere de Limburgse troubadour Ivo van der Bijl.

Voedselpakket doneren

Het bijwonen van deze avond kan door een voedselpakket ter waarde van €75 per couvert te doneren aan Voedselbank Zuid-Limburg, gevestigd in Landgraaf. De inhoud van dit pakket bestaat uit ruim 65 lang houdbare producten waar de Voedselbank de grootste behoefte aan heeft. De tickets inclusief factuur ontvangt u na betaling op uw e-mailadres.

Alles naar Voedselbank

Doordat de meewerkende chefs, de Hotelschool, de artiesten en de bediening dit allemaal vrijwillig doen en ook de ingrediënten voor het diner gratis ter beschikking worden gesteld, wordt elke euro volledig besteed aan voedsel voor de Voedselbank. Rond 22.00 uur wordt het diner afgesloten. Mocht u na afloop van het diner willen overnachten dan kunt u een kamer reserveren in het Teaching Hotel Château Bethlehem van de Hotelschool.