Nieuws

Veel belangstelling INKOM Maastricht

Een recordaantal van bijna 400 nieuwe studenten van Zuyd Hogeschool begint vandaag aan de INKOM in Maastricht. Samen met ruim 2600 studenten van de Universiteit van Maastricht maken de studenten deze week kennis met elkaar en met de stad.

Uitverkocht

Voorzitter Mauk van Bergen is erg blij met het aantal inschrijvingen. Met 3.000 inschrijvingen is de INKOM voor het eerst in de geschiedenis van het evenement uitverkocht. De studenten volgen een gevarieerd programma. Overdag is er veel aandacht voor sport, cultuur en verenigingsleven en in de avonduren staan de nodige feestjes op het programma. Veel activiteiten zijn ook toegankelijk voor niet-studenten. Met name tijdens de opening vanavond op de markt. Ook op woensdagavond – tijdens de Night at the Museum in het Bonnefantenmuseum – zijn inwoners van Maastricht meer dan welkom.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website van de INKOM 2018 of op Facebook.