Nieuws

Symposium Limburg MEET(ing): meer tijd voor zorg door slimmer meten

Op 11 oktober 2018 geven de initiatiefnemers van het Brightlands innovatieprogramma LIME (Limburg Meet) een inkijk in de resultaten van het innovatieprogramma tot nu toe, tijdens het symposium ‘Limburg Meet(ing)’ op locatie van Brightlands Chemelot Campus in Geleen. En uiteraard wordt er ook samen vooruit gekeken naar nieuwe ontwikkelingen.

Meer tijd voor zorg

Sinds begin 2017 werken de Provincie, onderzoekers, ondernemers, onderwijs, zorgprofessionals en patiënten(organisaties) samen om gezondheid en zorg te verbeteren. Innovatieve oplossingen en producten bevorderen slimmer meten en efficiënter data verzamelen in de zorg. Zorgverleners krijgen hierdoor meer tijd om te zorgen en burgers krijgen de regie over hun eigen gegevens.

Voor wie?

  • Bent u zorgprofessional en nieuwsgierig naar innovaties om de meetlast in de zorg te verlagen?
  • Bent u burger en wilt u weten hoe de regie over uw persoonlijke gegevens eruit kan zien?
  • Bent u ondernemer en werkt u aan (een idee voor) innovatieve meetapparatuur voor de zorg?
  • Bent u docent of student en benieuwd welke rol meten en dataverzameling in de zorg speelt bij het onderwijs van de toekomst?
  • Bent u gewoon nieuwsgierig naar LIME?

Save the date

Nieuwsgierig geworden? Dan bent u van harte welkom bij de Limburg MEET(ing) 2018 op 11 oktober 2018 op locatie van de Brightlands Chemelot Campus in Geleen. Reserveer de datum alvast in uw agenda en volg de informatie op de website van LIME.