Nieuws
Nieuws

Symposium blockchain op 10 juli

Blockchain, u hoort het woord steeds vaker in verschillende context. Maar, wat is het nu eigenlijk? En vooral: wat kunt u ermee? Hoe kan hbo-onderwijs u hierbij helpen? Deze vragen worden beantwoord tijdens het blockchain symposium.

Blockchaintechnologie

Het evenement vindt plaats op 10 juli vanaf 12.30 tot 18.00 uur op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Lectoren Martijn Zoet en Roger Bemelmans praten u tijdens de boekpresentatie “Blockchain in het hbo” bij over blockchaintechnologie. Ze staan stil bij wat blockchain inhoudt, wat de kenmerken en eigenschappen zijn en hoe het hbo-onderwijs kan helpen deze nieuwe technologie in het bedrijfsleven toe te passen. Daarnaast geven ze praktische handvatten over de mogelijkheden van blockchaintechnologie in de toekomst. Hiertoe wordt na de lezing het boek aan alle aanwezigen uitgereikt.

Toepassing blochchain 

Vervolgens presenteren studenten die de minor Blockchain van Zuyd hebben doorlopen, de resultaten van de bedrijfsopdrachten die ze hebben uitgevoerd door middel van korte pitches. Dat geeft nieuwe inzichten voor de toepassing van blockchain in verschillende branches en laat zien hoe blockchain in het onderwijs van Zuyd is geïntegreerd.

Gratis deelname 

Tot slot sparren we graag met u over de toekomst van blockchain. In een plenaire sessie leggen we een aantal pittige stellingen aan u voor. We hopen dat u met nieuwe kennis, inzichten en vol inspiratie de middag samen met ons afsluit tijdens een drankje.

Locatie 

Het symposium wordt mede mogelijk gemaakt door en vindt plaats op de Brightlands Smart Services Campus in Heerlen. Smedestraat 2, 6411 CR Heerlen.

Contact 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het secretariaat ICT: 
Nieuw Eyckholt 300 
6419 DJ Heerlen 
T: +31 (0)45 400 64 00 
E: ict@zuyd.nl