Nieuws

Alumni Harmonieorkest Conservatorium na 30 jaar weer bijeen voor bijzonder concert

In de jaren 1983-1990 hebben ze allemaal deel uitgemaakt van het Conservatorium Harmonieorkest van Conservatorium Maastricht. Vervolgens zijn ze afgestudeerd en ieder heeft zijn eigen muzikaal carrièrepad gevolgd. Nu zijn ze weer bij elkaar om – onder leiding van maestro Jan Cober - op zondag 1 juli 2018 een reünieconcert te geven met saxofonist en operazanger Huub Claessens als solist. En dat belooft (weer) wat! U bent van harte welkom.

Oud-studenten

In samenwerking met het Conservatorium Maastricht heeft een groep alumni van het Conservatorium het initiatief ontplooid om een muzikale reünie te organiseren met oud-studenten die in de periode 1983-1990 in het Conservatorium Harmonieorkest hebben gespeeld.

Maestro Jan Cober dirigeert

Saxofonist en operazanger Huub Claessens treedt op als solist. Het Conservatorium Harmonieorkest staat als vanouds garant voor een avondje genieten van sublieme muziek. Om een tip van de sluier op te lichten: Ricercare (Hendrik Andriessen), Bacchus on Blue Ridge (Joseph Horovitz) en meer natuurlijk.

Bijzonder concert

De voorpret van het weer samen musiceren, repeteren en oude herinneringen ophalen zorgt voor ‘the spirit’ die tijdens het concert zeker zal overslaan op het publiek. De muzikale leiding van het reünie-orkest is in handen van maestro Jan Cober, zelf ook alumnus van Conservatorium Maastricht. 

U bent van harte welkom om te komen luisteren. 

Conservatorium-alumni Manou Konings (klarinet) en Maud van Daal (fagot) vertellen in dit filmpje waarom u erbij móet zijn! Kaartjes kosten 12,50 euro en kunnen besteld worden.

  • Datum concert: zondag 1 juli 2018
  • Aanvang: 20.00 uur
  • Locatie: Conservatorium Maastricht (Willem Heijstekzaal), Bonnefantenstraat 15, Maastricht