Blijf op de hoogte
Blijf op de hoogte

Nieuws voor bedrijven en instellingen

Speciaal voor u bundelen we regelmatig relevante berichten. Denk aan de mogelijkheid om mee te doen met onderzoek, (online) events waar u studenten kunt ontmoeten of het aanmelden van stageplaatsen. Met de Flits bent u altijd op de hoogte van de mogelijkheden van Zuyd voor uw bedrijf.

MKB Datalab Limburg

Praktisch advies en ondersteuning voor ondernemers met digitaliseringsvragen
Elk bedrijf, groot of klein, beschikt in steeds grotere mate over data, zoals klantgegevens, pintransacties en verkoopcijfers. Het opvangen en analyseren van die data biedt kansen (denk aan: meer omzet, betere planning, slimmer inkopen). Toch blijken met name mkb’ers nog weinig gebruik te maken van de mogelijkheden die hun eigen data bieden. MKB Datalab Limburg helpt deze ondernemers hun stap naar digitaal ondernemen zo klein mogelijk te houden.

Hoe?

  • Een student van een van de aangesloten opleidingen (mbo-, hbo- of wo-niveau) werkt mee aan het vinden van oplossingen op basis van uw vraag.
  • U volgt een training (geheel of gedeeltelijk online).
  • U volgt samen met andere mkb’ers (eventueel uit dezelfde sector) een workshop over digitalisering.

Studenten leren kennen

Elk schooljaar zoeken studenten een stageplek. Soms om kort kennis te maken met een beroep, soms om een afstudeeronderzoek te doen. Heeft u een opdracht voor onze studenten? 

Altijd als eerste op de hoogte?