Nieuws
Nieuws

Zuyd Professional krijgt opnieuw Cedeo-keurmerk

Deze zomer heeft Zuyd Professional opnieuw een keurmerk ontvangen van Cedeo. De incompany-trajecten van de commerciële opleider worden door deelnemers met maar liefst een 9,9 beoordeeld.

Tevreden klanten

Uit klanttevredenheidsonderzoek van Cedeo, een onafhankelijke organisatie die opleidingsinstituten onderzoekt op onder andere klanttevredenheid en kwaliteit, blijkt dat klanten de trainers en het aanbod van Zuyd Professional hoog waarderen. Naast de 9,9 voor incompany-trajecten scoren ook de (open lijn) opleidingen en trainingen met een 8,5 goed bij de deelnemers. Vooral de heldere omschrijving van het opleidingsprogramma, de interactieve, afwisselende en praktische trainingen en de deskundige en vaardige trainers worden hoog gewaardeerd.

Opnieuw Cedeo-erkend

Op basis van de resultaten uit het klanttevredenheidsonderzoek heeft Zuyd Professional opnieuw Cedeo-erkenning gekregen voor de komende twee jaar. Dit betekent dat alle cursussen, opleidingen en trainingen van Zuyd Professional het Cedeo-keurmerk dragen. 

Zuyd Professional

Zuyd Professional biedt een breed aanbod aan opleidingen en trainingen voor professionals op diverse erkende niveaus, en maatwerktrajecten en in company-opleidingen voor organisaties.