Nieuws

Finale Award for Innovation in Music 2021

De Award for Innovation in Music (AIM) wordt op 12 november voor de derde keer uitgereikt. De AIM stimuleert de ontwikkeling van originele muzikale ideeën. De student met het beste idee krijgt 5000 euro.

Dit jaar is het motto: Future Forest! Alles draait om de schadelijke impact van de mens op de natuur en de drang naar verandering. AIM 2021 kijkt naar de toekomst en de uitdagingen die we aan moeten gaan. Een cruciaal onderwerp dat vraagt om innovatie op grote schaal. Maar welke rol kunnen muziek en musici daarbij spelen? Dit kan iedereen ervaren die op 12 november om 19.30 uur naar de finale van de AIM komt.

De finalisten zijn: Anna Gunnarsdottir, Noel Aiyar, Juliette Rombot, Hon Ning Cheung Heddy en Irina Trajkovska. In de Willem Hijstek Zaal aan de Bonnefantenstraat 15 in Maastricht strijden zij om die 5000 euro. Tickets kosten 5 euro en zijn hier te reserveren.