Nieuws
Nieuws

20 vlogs voor 20 jaar Zuyd

International Business en Communication met haar 4 opleidingen (Oriëntaalse Talen en Communicatie, European Studies, Vertaalacademie en International Business) feliciteert Zuyd Hogeschool met haar 20-jarig bestaan op een heel speciale manier! 20 alumni die naar alle windrichtingen over de hele wereld zijn uitgevlogen feliciteren Zuyd op een persoonlijke en openhartige manier met felicitaties in alle talen, mooie uitzichten naar de toekomst, taart en muziek.

Inspirerende verhalen vanuit de hele wereld

International Business en Communication leidt bruggenbouwers met een global mind op. Deze alumni dragen Zuyd uit in de wereld maar brengen ook de wereld naar Zuyd. We hebben 20 van hen gevraagd om, vanaf hun werkplekken overal ter wereld, te vertellen hoe Zuyd heeft bijgedragen aan hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Bekijk hier hun inspirerende verhalen.

Samen brengen zij een virtuele toast uit op diversiteit, internationale samenwerking, 20 jaar Zuyd Hogeschool en de Kunst van het Leren!