Nieuws
Nieuws

Online magazine Zuyd Unlimited 6 verschenen

Vandaag is een nieuwe editie verschenen van het online magazine Zuyd Unlimited. Editie 6 staat in het teken van onder andere de coronacrisis, een rapportage over de laatste dagen van Zuyd onderzoeker Frits Simon en het verhaal van een Zuyd medewerker over haar passie naast haar werk.

In deze editie van het online magazine wordt er onder andere een terugblik gegeven op de afgelopen maanden tijdens de coronacrisis: welke maatregelen heeft Zuyd allemaal ingesteld, hoe is dit door studenten en medewerkers opgepikt en hoe kijkt collegelid Saskia Brand-Gruwel erop terug? Naast een terugblik, wordt er ook vooruitgekeken: hoe zal het onderwijs er na 1 september uitzien en welke (nieuwe) maatregelen horen hierbij?

Naast coronagerelateerde artikelen vertelt deze editie ook het verhaal van Zuyd medewerker Klaartje van Genugten en oud Zuyd onderzoeker Frits Simon. Eerstgenoemde licht haar passie naast Zuyd toe, (ultra) trailrunning, terwijl laatstegenoemde vertelt hoe zijn laatste 100 werkdagen zijn gegaan bij de hogeschool. 

Bekijk de volledige editie via zuydunlimited.nl.