Nieuws
Nieuws

Vooruitblik nieuwe studiejaar met blended onderwijs

De afgelopen periode lag de focus voor studenten en docenten vooral op het anticiperen op de veranderende omstandigheden als gevolg van de coronacrisis. Het succesvol laten studeren en het voorkomen van studievertraging stond bovenaan de prioriteitenlijst. Op de achtergrond werd keihard gewerkt om vooruit te kijken naar het nieuwe studiejaar.

blended onderwijs

De coronacrisis heeft ook het onderwijs gedwongen om meer op afstand te werken. Dat wordt vanaf maandag 15 juni duidelijk als de eerste studenten weer naar Zuydlocaties komen voor het maken van toetsen. In het nieuwe studiejaar verzorgt Zuyd blended onderwijs. Dit is een combinatie van activiteiten op Zuydlocaties en online onderwijs. Zo kunnen we zorgen voor veilig én goed onderwijs, waarbij studenten succesvol kunnen blijven studeren.

Toetsen op locatie, ben jij er klaar voor?